6 oktober: Dierendagfeest op Kinderboerderij 't Erf

30 sep , 7:00 Nieuws
sofie
Op zondag 6 oktober, van 10.00 tot 16.30 uur, is het weer groot feest op kinderboerderij ’t Erf in Waalwijk. Ze vieren de verjaardag van al hun dieren!
De kleinste bezoekers kunnen zich uitleven in de peuterhoek, op een springkussen, of in de speeltuintjes. Er wordt geschminkt, en er is een spectaculaire reptielenshow.
Ook dit jaar kunnen de dieren weer worden geadopteerd. Als dank ontvangen de adoptieouders een adoptiecertificaat en een stempelkaart voor 10 zakjes voer. Bovendien komen zij (als ze dat willen) met een foto van zichzelf en hun adoptiedier in onze “Hall of Fame” te hangen. De dieren van de kinderboerderij blijven natuurlijk wel lekker in hun eigen verblijf staan, want ze zijn er voor iedereen.
Er is ook aan de inwendige mens gedacht en rekening gehouden met minder goed weer. Op het terrein staan (verwarmde) tenten, en de stal en educatieruimte zien er prachtig uit.
Bij 't Erf zijn ze helemaal klaar voor het dierendagfeest. Komen jullie ook?
Foto bijschrijft: Sinds kort woont Sofietje, een roodharig Lakenvelder kalfje, op de kinderboerderij. Ze is een half jaar oud.