Herfstklanken: gratis blaasconcert in Den Bolder op 15 oktober

30 sep , 14:36 Nieuws
trompet
WASPIK - De werkgroep Blaasconcerten van Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik heeft op dinsdag 15 oktober een prachtig herfstconcert op de agenda staan. De deelnemende orkesten zijn de Senioren Harmonie Dongen en het 50+ Regio Orkest Made, beide onder leiding van dirigent Joop van de Sande.
Het concert vindt plaats in Den Bolder, Schoolstraat 19, Waspik. De deuren gaan om 13:30 uur open, en het concert begint om 14:00 uur. Het duurt tot ongeveer 16:30 uur, met een pauze van ongeveer 30 minuten tussendoor. De toegang is helemaal gratis – waar vind je dat nog?
Het lied "Brabant, mijn Brabant" bezingt de rijke muziekcultuur in de provincie, waar harmonieorkesten ooit bloeiden in elke stad en elk dorp. Helaas is dat tegenwoordig minder vanzelfsprekend, en in veel plaatsen zijn de harmonieën en fanfares verdwenen. Daarom zijn wij als werkgroep Blaasmuziek van S.C.C. Den Bolder trots dat we ongeveer drie keer per jaar een prachtig seniorenconcert kunnen organiseren. Hiermee brengen we de muziek terug naar Waspik, en het is hartverwarmend om te zien dat zowel de seniorenorkesten als het publiek enthousiast blijven.
Het belooft een gezellige, muzikale middag te worden en een mooie kans om oude en nieuwe muzikale vrienden te ontmoeten. Zorg dus dat je erbij bent op dinsdag 15 oktober in Den Bolder in Waspik!
afbeelding1