RKC Waalwijk veroordeelt wangedrag na afloop van de wedstrijd RKC Waalwijk – Ajax

30 sep , 12:03 Sport
foto 13
WAALWIJK - Na afloop van de wedstrijd RKC Waalwijk – Ajax vonden er buiten het stadion ongeregeldheden plaats. Dit gedrag past niet bij de waarden van de warme familieclub RKC Waalwijk.
RKC Waalwijk veroordeelt het wangedrag dat plaatsvond rondom het stadion na afloop van de wedstrijd tegen Ajax. De club werkt nauw samen met de gemeente Waalwijk en de politie om de daders te identificeren en passende maatregelen te treffen.
Willem van der Linden, algemeen directeur van RKC Waalwijk: “Wij trekken als familieclub, waar toegankelijkheid en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan, een duidelijke grens. Het stadion was volledig uitverkocht en er heerste een geweldige sfeer. Het is betreurenswaardig dat deze ongeregeldheden plaatsvonden na afloop van een wedstrijd die door veel gezinnen werd bezocht. We betreuren het gedrag van een groep mensen die de sfeer rondom het stadion wilden verpesten.” 
RKC Waalwijk wil zich verontschuldigen aan iedereen die zich door het gedrag van deze groep onveilig heeft gevoeld na afloop van de wedstrijd. De club zet zich volledig in om een veilige en gastvrije omgeving te creëren.