Duurzaamheidsmarkt bij voetbalvereniging RWB 5 oktober

30 sep , 14:20 Nieuws
461326777 938071845018757 8902844695593887128 n
Op zaterdag 5 oktober organiseert Duurzaam Waalwijk een bijzondere duurzaamheidsmarkt bij voetbalvereniging RWB in Waalwijk, van 10.00 tot 13.00 uur. De accommodatie is recent verduurzaamd en afgelopen zomer is er hard gewerkt aan een innovatieve wateropvang onder de velden. We nodigen je graag uit om erbij te zijn!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de duurzaamheidsmarkt ontdek je alles over het verduurzamen van je huis en tuin, en staan onze adviseurs klaar om je te helpen.

Het energieloket

Heb je vragen over isolatie, zonnepanelen of warmtepompen? Onze energiecoaches bieden persoonlijk advies en vertellen je welke subsidiemogelijkheden er zijn, zodat je misschien zelfs geld kunt besparen!

Onze regenwatercoaches

Wil je leren hoe je regenwater kunt opvangen en gebruiken in je tuin? Het is goed voor het milieu én je portemonnee! Ontdek hoe je wateroverlast kunt voorkomen en je planten kunt laten groeien. Beantwoord de watervraag en maak kans op een gratis regenton!

Installateur van D-Edge

Het bedrijf D-Edge, dat het sportpark verduurzaamd heeft, staat klaar met praktische tips om je eigen huis duurzamer te maken. Een unieke kans om van de expert te leren!

Waterberging advies

Onder de velden van het sportpark is een innovatieve wateropvang aangelegd. Experts van Newwae en Van Wijlen vertellen je graag hoe het systeem werkt en hoe het bijdraagt aan duurzaamheid.

Gratis ijsje en koffie

Voor een extra gezellige sfeer zorgen we voor gratis ijsjes voor de kinderen en koffie en thee voor de ouders. Zo kun je ontspannen, rondkijken en leren terwijl de kinderen genieten.

Kom je ook?

We hopen dat je deze uitnodiging ziet als een kans om iets nieuws te leren, plezier te maken, en misschien zelfs een prijs te winnen! Neem de hele familie mee en laten we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Zien we je daar? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!