Camping “De Brug” heet alle leerlingen ontspannen welkom

05 sep 2022, 15:20 Nieuws
leerkrachten
CBS De Brug in Waspik
WASPIK - Alle basisscholen in regio Zuid zijn op 5 september weer gestart. Op CBS De Brug in Waspik proberen ze de overgang van de vakantie voor hun leerlingen zo makkelijk en ontspannen mogelijk te maken. Vanochtend konden alle leerlingen zich dan ook melden bij de poort van Camping “De Brug”.
De leerkrachten speelden badminton, lazen tijdschriften, genoten van een kopje koffie in een campingstoel of liepen met een wc-rol in de hand in badjas rond. De kinderen genoten zichtbaar om elkaar en hun leerkrachten weer te zien.
De directeur, Woulinda van Tiggelen, nodigde alle kinderen en hun ouders uit op het schoolplein en heette iedereen van harte welkom. Na een openingswoord door de voorzitter van het Schoolbestuur, Erik de Rooij, werd het onderwijsteam voorgesteld aan de nieuwe kinderen en ouders. Na een heuse ochtendgymnastiek, net als op de camping, gingen de groepen één voor één naar hun klas met een welkomstdrankje van de Ouderraad. De ouders, waarvan er veel aanwezig waren, kregen de kans om daarna even te kijken in de klas van hun kind(eren). Bijzonder fijn dat, na de afgelopen jaren, de school zoals vanouds iedereen weer binnen mocht laten.
Nadat alle ouders vertrokken, kregen de kinderen nog een spectaculaire show van Mad Science over licht en geluid. Proefjes met knallen en licht van Professor Plaksnor, een zeer geslaagde opening van het nieuwe schooljaar!