S.V. Capelle boekt 0-2 zege bij TSVV Merlijn

20 okt , 14:57 Sport
p1001872
MW Fotografie
Afgelopen zaterdag reisde S.V. Capelle af naar Tilburg voor de wedstrijd tegen TSVV Merlijn. Hoewel Capelle in de eerste helft meerdere kansen creëerde, ontbrak het aan scherpte voor het doel. Hierdoor gingen beide ploegen met een 0-0 stand de rust in.
Ongeveer een kwartier na de hervatting kwam Capelle op voorsprong. Vanaf de rand van het zestienmetergebied plaatste Sven Stokkermans de bal schitterend in de linkerbovenhoek van het doel van Merlijn, waarmee hij de 0-1 op het scorebord zette. Merlijn toonde daarna meer initiatief en bezorgde de verdediging van Capelle zo nu en dan problemen, maar wist niet te scoren. Capelle bleef gevaarlijk en tien minuten voor tijd gooide invaller Kamal Seray de wedstrijd in het slot door van dichtbij de 0-2 binnen te tikken. Dit bleek uiteindelijk ook de eindstand.
Volgende week heeft S.V. Capelle een vrij weekend. De week daarna staat een thuiswedstrijd tegen S.V. De Braak uit Helmond op het programma.