Help Robyn Boons (12) haar kickboksdroom waarmaken!

16 okt , 18:53 Sport
fb img 1695583849615
Ilona Peijen
Robyn Boons is een getalenteerde jonge kickbokser die in korte tijd indrukwekkende prestaties heeft geleverd. Met titels als WFMC K1 Wereldkampioen en World Open Martial Arts Champion is haar passie voor kickboksen ongekend. Nu droomt Robyn ervan om haar vaardigheden verder te ontwikkelen tijdens een trainingskamp bij Tiger Muay Thai in Phuket, Thailand – een kans die haar dichter bij haar ultieme doel zal brengen: deel uitmaken van TeamNL.
Dit trainingskamp is echter prijzig en om deze droom te realiseren heeft Robyn uw steun nodig. Lees hieronder haar verhaal en ontdek hoe u kunt bijdragen aan haar reis naar de top.

Robyn’s Crowdfunding Oproep

Hallo, mijn naam is Robyn Boons en ik ben 12 jaar oud.
In 2017 ben ik begonnen met vechtsport. Na 5 jaar Goju-Ryu karate ben ik sinds 9 januari 2023 gestart met kickboksen bij Trainingscentrum van der Stam (TCS).
Op 14 mei 2023 stond ik voor het eerst in de ring voor een oefenpartij. Dit vond ik geweldig, waardoor ik ben gestopt met karate en mij volledig wilde storten op het kickboksen. Hard trainen vind ik erg fijn, en op 21 oktober 2023 werd ik WFMC K1 Wereldkampioen in Duitsland.
Dit jaar, op 27 april 2024, heb ik meegedaan aan het WTKA New Generation Tournament in Duitsland, waar ik ook een winst behaalde. En op 22 juni 2024 ben ik World Open Martial Arts Champion geworden in mijn klasse.
Kickboksen is echt mijn grote passie geworden. Zo groot dat ik heel graag op trainingskamp wil bij Tiger Muay Thai in Phuket, Thailand. Daar kan ik mezelf ontwikkelen tot een nog betere vechter, met als doel misschien wel TeamNL.
De kosten, inclusief vlucht, verblijf en aanvullende trainingen, zijn echter erg hoog en moeten we zelf betalen.
Om mijn droom werkelijkheid te laten worden, heb ik uw hulp nodig. Wilt u mij supporten en sponsoren? Natuurlijk zijn er ook opties voor grotere sponsoring, waarbij ik uw naam of bedrijf kan uitdragen. Neem hiervoor contact met mij op voor de mogelijkheden.
Ik hoop op uw steun.

KLIK HIER om te doneren!
Ilona Peijen