Programma Sinterklaas Sprang-Capelle

16 okt , 11:25 Nieuws
53340056349 64415a228e k
Rolf Balkenende
SPRANG-CAPELLE - Op zaterdag 16 november meert Sinterklaas met zijn Pieten weer aan in de haven van Sprang-Capelle. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien, zwaaiend en zingend, wanneer de stoomboot aankomt!
Zing jij mee met “Zie ginds komt de stoomboot” terwijl Sinterklaas ons tegemoet vaart? Het belooft weer een magische en onvergetelijke dag te worden, vol vrolijkheid, cadeautjes en gezellige liedjes.

Aankomst in de haven

  • 13:15 uur – We onthalen Sinterklaas en zijn Pieten in de haven van Sprang-Capelle! Wees op tijd om een mooi plekje te bemachtigen, zodat je niets hoeft te missen van het grote moment. Zorg dat de kinderen vooraan bij het hek staan, zodat ze goed zicht hebben en veilig kunnen zwaaien naar Sinterklaas.
Belangrijke veiligheidsinstructies: Luister goed naar de aanwijzingen van de organisatie op de kade. Te dicht bij de waterkant staan is gevaarlijk, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarom vragen we iedereen vriendelijk om de instructies op te volgen voor een veilig en plezierig evenement voor iedereen.
Parkeren: Parkeren kan in de omgeving van de haven, maar er is geen specifieke algemene parkeerplaats. Houd alsjeblieft rekening met de buurtbewoners en respecteer hun tuinen en eigendommen. Zorg er bovendien voor dat de wegen en doorgangen vrij blijven, zodat het verkeer goed kan doorstromen.

Optocht door Sprang-Capelle

Op zaterdag 16 november trekt Sinterklaas met zijn Pieten in een spetterende optocht door Sprang-Capelle. De optocht start om 14:45 uur. Samen met de swingende sambaband, Pieten op knotsgekke voertuigen, turnende Pieten en natuurlijk Sinterklaas op zijn trouwe Ozosnel, belooft het een vrolijke en kleurrijke stoet te worden!
We gaan zingen, dansen en plezier maken, terwijl we met z’n allen van de Kerkstraat naar Sporthal Zidewinde trekken. Dit wil je echt niet missen!
Praktische informatie:
  • Versiering: Het is extra leuk als de huizen langs de route versierd worden. Dit geeft Sinterklaas een feestelijk gevoel wanneer hij door het dorp rijdt!
  • Track & Trace: Er is geen live track & trace van de optocht, dus kom gewoon naar buiten als je de muziek hoort of wacht gezellig langs de kant van de weg.
  • Meelopen met de stoet: Wil je meedoen en met ons meelopen naar Sporthal Zidewinde? Sluit dan achteraan aan in de stoet en geniet van het feest!
  • Ozosnel: Kom niet te dicht in de buurt van het paard, voor de veiligheid van jezelf en Ozosnel.

Feest van Sinterklaas

Het is weer tijd voor het grote feest van Sinterklaas in Sprang-Capelle, en dit jaar barst het los op zaterdag 16 november om 16.15 uur in Sporthal Zidewinde! Het wordt een gezellige middag vol zingen, dansen en natuurlijk veel plezier met Sinterklaas en zijn Pieten. Mis het niet!
Tijdens dit feest kunnen kinderen volop genieten van hun favoriete Sinterklaasliedjes en zelfs losgaan op de dansvloer! Bovendien wordt tijdens het feest de uitslag van de kleurwedstrijd bekendgemaakt – wie weet ga jij wel met een prijs naar huis!
Praktische informatie:
  • Parkeren: Er is parkeergelegenheid op de parkeerplaats van Zidewinde. Kom je op de fiets? Die kun je veilig stallen in de fietsenstalling bij de sporthal.
  • Zitplaatsen: Voor de beste beleving vragen we of de kinderen vooraan willen zitten, terwijl de ouders plaats kunnen nemen op de tribune. Zo zorgen we ervoor dat iedereen optimaal van het feest kan genieten.
  • Kleurwedstrijd: Doe mee aan onze spannende kleurwedstrijd! De kleurplaten worden uitgedeeld op de basisscholen in Sprang-Capelle. Heb je er geen ontvangen? Geen zorgen, vanaf november kun je de kleurplaat ook downloaden via onze website.