Buurtbusvereniging Sprang zoekt enthousiaste vrijwillige chauffeurs!

11 okt , 13:16 Nieuws
bus
Buurtbusvereniging Sprang, onderdeel van Arriva, is op zoek naar twee nieuwe chauffeurs om ons team van enthousiaste vrijwilligers te versterken. Wij rijden vijf dagen per week door de prachtige regio, zonder weekenden of feestdagen, met als starthonk het busstation in Waalwijk. Onze ritten brengen ons onder andere naar Waalwijk, Doeveren, Wijk en Aalburg, Dussen, Hank en Almkerk.

Wat houdt het in?

Onze chauffeurs, veelal gepensioneerd, rijden één keer per week een dienst van vier uur. We hebben een nieuwe Mercedes Sprinter met acht zitplaatsen, waarmee we drie ritten per dag verzorgen, van 07.30 tot 19.15 uur. Ons team bestaat momenteel uit 15 vrijwilligers, maar met het bereiken van de leeftijd van 79 jaar stoppen sommigen, waardoor we nu nieuwe vrijwilligers nodig hebben.

Wat bieden we?

  • Een gezellig en betrokken team
  • Jaarlijks een kerstpakket en een kerstdiner (met partner)
  • Enkele leuke uitstapjes per jaar, soms met partner
  • Geen kosten, alleen tijdsinvestering en plezier!

Wat vragen we?

Gezonde, enthousiaste mensen met een geldig rijbewijs die graag een steentje willen bijdragen aan de gemeenschap. Als buurtbuschauffeur maak je niet alleen deel uit van een sociaal en gezellig team, maar zorg je ook voor een belangrijke verbinding tussen verschillende dorpen en steden.
Heb je interesse of ken je iemand die dit leuk zou vinden? Meld je dan nu aan bij Sjaak Verbeek (06-51425669) en word onze nieuwe buurtbuschauffeur!