RoboPharma zoekt Functioneel Applicatiebeheerder ERP in Waalwijk (32 tot 40 uur per week)

Foto: RoboPharma

WAALWIJK – Denk jij in oplossingen en weet je veel van ERP? Ben jij een ervaren Applicatiebeheerder die onze organisatie kan begeleiden in de overgang naar een nieuw ERP systeem en daarna de taken uitbreidt naar support voor het Amerikaanse moederbedrijf? Dan komen we graag met je in contact!

Als ERP Professional bij RoboPharma in Waalwijk ben je verantwoordelijk voor alles rondom ERP; de verdere ERP implementatie, documentaties, het geven van trainingen, advisering aan en enthousiasmering van de medewerkers. Jij zorgt ervoor dat iedereen optimaal gebruik maakt van de ERP mogelijkheden!

Functie

Jij als Functioneel applicatiebeheerder ERP bij RoboPharma bent het aanspreekpunt voor SyteLine voor de gehele organisatie. Je begeleidt de implementatie en bent nauw betrokken bij de inrichting en verbetering van de primaire processen; supply chain management, productie, voorraadbeheer, projecten, inkoop, verkoop en logistiek. Je adviseert je collega’s over de mogelijkheden van het systeem. Je begrijpt wat ze nodig hebben en vertaalt dit creatief naar oplossingen. Zo zorg je dat ERP de bedrijfsprocessen goed ondersteunt en er verbinding is tussen de afdelingen. En op het moment dat SyteLine goed geïntegreerd is in de organisatie in Waalwijk, neem je ook de support van de collega’s bij Capsa Healthcare op je schouders. Je werkt nauw samen met de IT beheerder en kan voor SyteLine-ondersteuning terecht bij een externe partij in de US. Een verantwoordelijke en waardevolle job!

Verantwoordelijkheden

  • Het begrijpen en documenteren van de bedrijfsprocessen en benodigdheden
  • Verzorgen van workshops en trainingen voor (nieuwe) medewerkers
  • Signaleren van verschillen tussen de mogelijkheden van het systeem en de wensen en eisen van collega’s en het aandragen van oplossingen
  • Het vertalen van de wensen en eisen naar ERP-configuraties
  • Identificeren en coördineren van dataconversies en interfaces
  • Uitvoeren gebruikerstesten en acceptatie
  • Ondersteunen bij en oplossen van ERP-problemen

Wat bieden wij?

RoboPharma is een snelgroeiende organisatie, maar we blijven de aandacht voor onze medewerkers belangrijk vinden. Jouw ontwikkeling als mens en medewerker staat bij ons voorop. Bovendien kan je rekenen op:

  • Een zelfstandige en veelzijdige functie in een ambitieus en innovatief bedrijf. Door de verschillende processen en mensen met wie je werkt, is echt geen dag hetzelfde
  • Een fijne werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer
  • Leuke momenten met collega’s, zoals elke week verse soep in de kantine, de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse BBQ en als je wil een potje tafeltennis in de pauze!
  • Mogelijkheid tot flexibele werktijden en om gedeeltelijk vanuit huis te werken (in overleg)
  • De beschikking over een laptop en smartphone
  • Een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag
  • Prima overige arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring. Daarnaast investeren we graag in het ontwikkelen van jouw talenten
  • Een jaarcontract. Bevalt het goed van beide kanten? Dan bieden we jou een vaste aanstelling aan

Wat vragen wij?

Jij bent iemand met overtuigingskracht en interesse in bedrijfsprocessen. Je bent communicatief sterk, kan goed luisteren en geeft rustig uitleg. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde HBO opleiding (bv. Informatica of Bedrijfskunde) of heb Je door werkervaring een vergelijkbaar werk- en denkniveau
  • Ben je bereid met regelmaat (1 tot 2 keer per jaar) naar de VS te reizen en mogelijk kleine reizen naar het VK
  • Heb je 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Ervaring in de maakindustrie is een pré.
  • En heb je ook ervaring met het werken met ERP-software. Ervaring met SyteLine (Projecten-module) heeft sterk de voorkeur, maar ervaring met andere ERP-systemen kan ook passend zijn
  • Heb je ervaring met projecten gericht op procesverbetering of het implementeren van ERP? Heb je kennis van de Nederlandse fiscale en financiële vereisten? Dan is dat mooi meegenomen!
  • En tenslotte beheers je de zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

RoboPharma staat bekend om innovatieve, klantgerichte systemen en service op het gebied van met name apotheekautomatisering. We zijn marktleider in Nederland en breiden met succes uit in andere delen van de wereld. De producten onderscheiden zich op accuraatheid, snelheid en betrouwbaarheid. RoboPharma is onderdeel van Capsa Healthcare uit Portland USA, een internationale, dynamische en groeiende organisatie.

Procedure

In twee informele meetings bespreken we je wensen en de mogelijkheden en zorgen we dat je een goed beeld krijgt van de functie, organisatie en toekomstige collega’s. Daarna investeren wij graag in een assessment waarbij een extern specialist meekijkt hoe goed je bij ons past. Dit assessment is voor jou en vormt de basis voor je verdere loopbaanontwikkeling. Daarbij word je in onze organisatie ondersteund door je interne manager en een externe, professionele coach.

Interesse?

Wil je onderzoeken of je toekomst bij RoboPharma ligt? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie op [email protected]. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan bel gerust met Karin van Roij, 06-30374207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen