De Bibliotheek Sprang-Capelle viert de zomer! Lees, speel en dans je met ons mee?

Foto: Bibliotheek Midden-Brabant

WAALWIJK – Deze zomer kun je op woensdag 19 juli met jouw kinderen een kleedje uitleggen op het grasveld voor Zalencentrum Zidewinde. Bibliotheek Sprang-Capelle organiseert samen met velen partners een gezellig feest en staan we ook stil bij het slavernijverleden met Anansi de Spin. Van 13.00 tot 16.00 uur is er mooi programma voor kinderen en (groot)ouders.

Voorlezen kun je overal, maar wij gaan het deze zomer op een heel bijzondere plek doen; op een picknickkleedje! Klop jij je kleedje uit en kom je luisteren naar een mooi verhaal? Iedereen is welkom, kinderen, ouders, opa’s, oma’s etc. om lekker met ons buiten te spelen.

Luister naar een mooie verhaal over Anansi de Spin. Dans mee met hiphop-juf Breanne van Jump Dance Factory of kom kijken. Speel ook mee met de Sport- en Spelbus van ContourdeTwern. Go Waalwijk zorgt voor een feestelijke gezonde snack en Zidewinde zet de ranja al klaar. Ouders en grootouders kunnen gezellig meespelen, of lekker van een klein afstandje meegenieten vanaf het terras van Zidewinde.

Het programma

  • 13:00 uur: Speel mee met de sport- en spelbus
  • 14:00 uur: Luister naar het verhaal van Anansi de Spin
  • 14:15 uur: Dans mee met juf Breanne
  • 15:00 uur: Speel mee met de sport- en spelbus

Waar: Zalencentrum Zidewinde
Adres: Julianalaan 1, Sprang-Capelle
Wanneer: woensdag 19 juli

Toegang is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Het is wel fijn als je je even aanmeld: [email protected]. Bij mooi weer lekker buiten in de tuin en bij slecht weer zoeken we een leuk plekje binnen in de bieb. Het gaat dus altijd door.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen