RoboPharma zoekt Allround Monteur Machinebouw (fulltime of parttime) in Waalwijk

Foto: RoboPharma

WAALWIJK – “Machines bouwen, zelf installeren en dan zien werken…..”. We kunnen wel vertellen hoe mooi onze machines zijn, maar we laten het je liever zien!

Als Machinebouwer bij RoboPharma in Waalwijk is geen dag hetzelfde; je bouwt in de werkplaats aan een machine, denkt mee in een projectteam over nieuwe systeemoplossingen of werkt op locatie bij een klant. De montage projecten zijn heel verschillend, van speciaal machinebouw en kleine automatiseringsoplossingen tot grote projecten voor het stroomlijnen van enorme logistieke processen. En de klanten zitten niet alleen in Nederland, wij zijn wereldwijd actief. Samen met het team behoor je tot het hart van onze organisatie, jij maakt alles mee waar!

Jouw functie

Jij als Monteur machinebouw bent technisch breed inzetbaar, en dat vind je ook leuk. Tijdens het ene project werk je aan gloednieuwe installaties en bij het volgende project sta je voor de uitdaging aanpassingen te doen om bestaande machines te verbeteren. Of je bedenkt zelfstandig nieuwe oplossingen voor machinesystemen. De werkzaamheden wisselen van mechanische bewerkingen zoals draaien, frezen en lassen tot elektrotechnisch gebied en werkzaamheden met Pc’s en randapparatuur. Hier switch jij graag in mee of maak je je snel eigen. Want hoe breder je inzetbaar bent, hoe meer afwisseling je in je werk zal hebben. En initiatief tonen en meedenken wordt gewaardeerd!

Je bent voornamelijk werkzaam vanuit onze vestiging in Waalwijk, maar ook het installeren en onderhouden van systemen op locatie bij onze klanten hoort er bij. En dat kan dus ook in het buitenland zijn. Alles in overleg met jou natuurlijk. Je komt te werken in een fijne, hechte club en samen zorgen jullie elke keer voor het beste resultaat!

Wat ga je dus doen?

  • Het bouwen van samenstellingen en speciaal machines
  • Mechatronische projecten monteren, testen en werkend maken
  • Het installeren en finetunen van mechatronische projecten
  • Het verhelpen van (complexe) storingen
  • Input leveren en advies geven aan project engineers

Wat bieden wij?

RoboPharma is een snelgroeiende organisatie, maar we blijven de aandacht voor onze medewerkers belangrijk vinden. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Bovendien kan je rekenen op:

  • Een fulltime of parttime functie in een ambitieus en innovatief bedrijf. Door de verschillende processen en mensen met wie je werkt, is echt geen dag hetzelfde!
  • Een fijne werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer
  • Leuke momenten met collega’s, zoals elke week verse soep in de kantine, de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse BBQ en als je wil een potje tafeltennis in de pauze
  • De beschikking over een smartphone en bedrijfskleding
  • Een zeer goede pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag
  • Prima overige arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring. Daarnaast investeren we graag in het ontwikkelen van jouw talenten
  • Een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we jou natuurlijk een vaste aanstelling aan!

Wat vragen wij?

Jij bent iemand met een brede interesse in techniek die allround inzetbaar is en ook wil zijn. Je vindt het leuk en bent goed in het bedenken van oplossingen voor machinesystemen en durft beslissingen te nemen. En verantwoordelijkheid nemen over projecten ga je niet uit de weg.
Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde MBO+ opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica of heb je door werkervaring een vergelijkbaar werk- en denkniveau
  • Heb je ruime, relevante werkervaring en minimaal 5 jaar ervaring in de machinebouw
  • Ben je positief en praktisch ingesteld
  • En heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons bedrijf

RoboPharma is actief in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van software oplossingen voor logistieke processen in de zorg, vooral bij apotheekketens. Sinds 2004 zijn wij in Nederland marktleider op het gebied van apotheek automatisering. Daarnaast zijn we ook internationaal ondernemend. Wij zijn onderdeel van Capsa Healthcare uit Portland USA, een internationale en groeiende organisatie.

Kom je kijken?

In een informeel gesprek leren we jou graag kennen, bespreken we je wensen en zorgen we dat je een goed beeld krijgt van onze organisatie en toekomstige collega’s. En we laten je onze mooie machines zien natuurlijk! Daarna zien we graag dat je een dag komt meewerken om echt te kunnen proeven wat het werk bij ons inhoudt en hoe de sfeer onderling is.

Interesse?

Wil je onderzoeken of je toekomst bij RoboPharma ligt? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie op [email protected]. Bel je liever, heb je vragen of wil je meer informatie, dan bel gerust met Karin van Roij, 06-30374207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen