Sterrennacht bij Hockeyclub Waalwijk groot succes!

WAALWIJK – Zaterdag 3 juni was het dan zover voor de jeugd (van 6 tot 12jaar ) van Hockeyclub Waalwijk: Sterrennacht!

De jeugd kwam bepakt en bezakt met tenten, luchtbedden, campingstoeltjes, koffers met chips, snoep en een tandenborstel, het complex op, waarna de tent opgezet kon worden op de grasvelden van de hockeyclub. Het zonnetje scheen uitbundig, ideaal weer om te kamperen op de Sterrennacht camping. Er werd tafelfriet gegeten, gevolgd door een echte ijscoboer die in tal van smaken heerlijke ijsjes schepte voor de kinderen.

Het programma begon met sportieve spelletjes zoals knotshockey, een levensgroot twisterspel, een buikschuifbaan en nog veel meer. Daarna werd er een Sterrennacht Quiz gespeeld in teams, waarbij de kennis over allerlei onderwerpen op de proef werd gesteld. Het gejuich bij een goed gegeven antwoord was dan ook in de wijde omgeving te horen. Een disco mocht uiteraard niet ontbreken en ook de jeugd wist maar al te goed hoe je een feestje moet bouwen. Uit volle borst werd meegezongen en gedanst op liedjes als La Festa, maar ook Sweet Caroline en Flowers waren favoriet.

Om de kinderen die overnachten in een tentje nog wat te spannend vinden, had Sterrennacht dit jaar ook de mogelijkheid om enkel deel te nemen aan het avondprogramma. Dat bleek een succes! Om 22.00u ging er een groepje huiswaarts en startte het nachtprogramma. Omdat het al lekker donker werd, was dit het perfecte moment om te gaan lasergamen en glow hockey te spelen. Ook werd er een film opgezet, waarbij het clubhuis dankzij het enorme scherm opeens omgetoverd was tot een bioscoop. De nacht was vervolgens kort, gezellig, met heel veel geklets in de tenten.

In een heerlijk ochtendzonnetje op het terras werd er met kleine oogjes en bleke gezichtjes gezamenlijk ontbeten. De kinderen mochten nog even vrij spelen en daarna stonden alle behulpzame ouders weer klaar om samen met de kinderen de tenten af te breken en de spullen in te pakken om vervolgens thuis te komen en lui op de bank te ploffen, in slaap te vallen en vooral niks meer te doen die zondag.

Dan betekende maar 1 ding: de Sterrennacht was weer geslaagd en één voor in de boeken!

Lijkt het je leuk om ook een keertje te hockeyen en ook mee te doen met deze geweldige activiteiten, stuur een mailtje naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen