Sterke start voor AquAmigos

06 okt , 19:00 Sport
image1 67023fca24f92
AquAmigos Waterpolo
AquAmigos Dames 2 begon hun eerste wedstrijd van het seizoen wat stroef. Met een breed team dit jaar is het even wennen aan de vele wissels. Toch kwam alles in het derde kwart samen, waardoor ze afstand konden nemen van hun tegenstander TRB-RES uit Tilburg en de wedstrijd wisten te winnen met 8-5.
Heren 2 herpakten zich na een pittige peptalk en zaten vanaf het begin scherp in de wedstrijd. Dit in tegenstelling tot vorige week, wat de frustratie bij de heren van Warande 3 uit Oosterhout alleen maar vergrootte. De eindstand, 6-2, was dan ook meer dan verdiend.
Ook Heren 1 speelde tegen Warande, maar dan het tweede team. De frustratie was hier wederom zichtbaar bij de tegenstander, aangezien het opbouwende spel van onze heren bijzonder goed liep. Dit resulteerde in maar liefst 20 doelpunten. Einduitslag: 20-5.
Dames 1 boekte hun eerste 3 punten van het seizoen. In een rommelige wedstrijd tegen De Rijn uit Arnhem, waarin het aanvankelijk gelijk op ging, wisten de dames van AquAmigos scherp te blijven. De uiteindelijke uitslag, 14-8, was een flinke overwinning, zeker gezien het feit dat er nog nooit met zo’n groot verschil was gewonnen sinds ze in de Bond spelen.
Heren 4 wisten helaas de winnende reeks van de avond niet voort te zetten. SBC 2000 uit Breda begon sterk en bouwde in het eerste kwart een grote voorsprong op. Hoewel de rest van de wedstrijd gelijk op ging, konden onze heren deze achterstand niet meer inhalen. Eindstand: 7-12.
De jeugd onder 14 speelde in Terneuzen tegen De Schelde en moest helaas een zware nederlaag incasseren. Met een eindstand van 14-4 was de Zeeuwse ploeg te sterk voor onze jonge spelers.
Volgende week staan er voornamelijk uitwedstrijden gepland, wat betekent dat het aanstaande zaterdag rustig zal zijn in het Olympiabad. Om 16:50 uur speelt de jeugd onder 14 tegen De Zeeuwse Kust uit Vlissingen, gevolgd door de wedstrijd van Heren 3 tegen De Treffers H5 uit Rosmalen om 17:35 uur.
Bron: heusden.nieuws.nl