Robin Hood in Waelwyck

06 okt , 15:59 Nieuws
robin hood
Ik ben Will van Dyke en ken heer Robin Locksley al sinds mijn jeugd. Toen waren we onafscheidelijk en speelden we vaak samen in de stallen en de tuin van het landgoed van de familie Locksley. Ook nu nog zijn we veel bij elkaar, en ik ben de adviseur van heer Locksley bij het nemen van moeilijke beslissingen in de Raad van Edelen.
Sinds het vertrek van koning Richard Leeuwenhart is er veel veranderd. De broer van de koning, prins Aegidius, voert een schrikbewind binnen de raad. Iedereen die het niet met hem eens is, wordt uit de weg geruimd. Hij beweert dat zijn broer hem deze positie heeft gegeven en duld geen tegenspraak. Het is nu een kwestie van behoedzaam manoeuvreren in deze vreemde politieke tijden. Hopelijk zal koning Richard Leeuwenhart spoedig terugkeren van zijn kruistocht.
Ik kijk erg uit naar de bruiloft van heer Robin Locksley en Lady Marjan. Ze zijn voor elkaar gemaakt, en Robin zei vroeger al dat hij met haar zou trouwen. Was ik maar zo zelfverzekerd. Ik flirt al een tijdje stiekem met Gwen, maar ik vind steeds niet het juiste moment om haar te vertellen wat ik voor haar voel. Robin heeft er zelfs een weddenschap van gemaakt dat ik voor zijn bruiloft een kus van Gwen zal krijgen. Gelukkig heb ik wat extra tijd gekregen, want het huwelijk is al meerdere keren uitgesteld. Benieuwd of ik die weddenschap ga winnen?
Kom dan kijken op 7, 8 of 9 november (aanvang 20:00 uur), of 10 november (aanvang 14:00 uur), in Theater De Leest in Waalwijk.