R.W.B. heeft Johan Bruurmijn geëerd met de gouden speld voor zijn 75-jarige lidmaatschap

Johan Bruurmijn
Johan Bruurmijn
Foto: RWB

WAALWIJK – De viering van het 75-jarig jubileum van Johan Bruurmijn bij RWB was een bijzonder moment, uitgevoerd in twee fasen. Op 17 november werd Johan Bruurmijn samen met andere jubilarissen gehuldigd voor zijn 75 jaar lidmaatschap tijdens een speciale bijeenkomst van de vereniging. Maar de kers op de taart was de uitreiking van de gouden speld met diamanten, die RWB speciaal voor Johan Bruurmijn organiseerde tijdens de wedstrijd RWB-SV Capelle, waar hij samen met zijn vrouw Jo als VIP-gasten werd ontvangen.

Johan Bruurmijn werd al op jonge leeftijd van 5 jaar lid van RWB en heeft sindsdien maar liefst 75 jaar aan de club toegewijd. Op slechts 15-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut in RWB-1, waar hij maar liefst 20 jaar lang speelde. In totaal heeft Johan Bruurmijn 550 wedstrijden gespeeld voor RWB-1 en scoorde hij als spits honderden doelpunten, wat hem tot een legende van de club maakt. Zijn prestaties en records, zoals het behalen van 3 kampioenschappen met RWB-1 en 11 jaar spelen in de KNVB 2e klasse, zijn indrukwekkend en zullen moeilijk te evenaren zijn.

Naast zijn prestaties op het veld heeft Johan Bruurmijn ook zijn bijdrage geleverd als vrijwilliger. Hij heeft 15 jaar in de Jeugdcommissie gezeten, was 8 jaar voorzitter van de Veteranenafdeling, 3 jaar jeugdtrainer en zat 2 jaar in het hoofdbestuur. Johan Bruurmijn heeft met zijn voetbaltalent en toewijding een onschatbare bijdrage geleverd aan de reputatie van RWB. Tijdens de viering ontving zijn vrouw Jo een bos bloemen van voorzitter Bas Bruurmijn, terwijl secretaris Dianne van Diemen de gouden speld met diamanten bij Johan Bruurmijn opspeldde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen