Zaterdag 27 april wordt Koningsdag groots gevierd in Baardwijk

WAALWIJK – Op zaterdag 27 april barst het feest los in Baardwijk, want dan vieren we Koningsdag! Bereid je voor op een dag vol plezier en gezelligheid, want het programma zit boordevol leuke activiteiten. Van 10.00u tot 13.00u staan we klaar voor avontuur, en vanaf 14.00u trakteert Borkpop je op geweldige muziek.

Het terrein van v.v. Baardwijk wordt omgetoverd tot een waar festijn, en de entree vind je via RKC aan de Olympiaweg. Wat kun je verwachten? Nou, alleen maar leuke dingen! Doe mee aan de Photobooth voor onvergetelijke kiekjes, laat je skills zien bij de oud-Hollandse spelletjes, stort je in de stormbaanrace of verken de kleurrijke kleedjesmarkt. En voor de kleintjes hebben we natuurlijk een gezellig springkussen klaarstaan!

Wil je kans maken op een te gekke prijs? Hang dan vóór 9.00u je vlag uit, want de drie winnende adressen ontvangen op Koningsdag een speciale boodschap!

En het beste van alles? Meedoen aan de kleedjesmarkt is helemaal gratis! Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] om je aan te melden.

Kortom, mis het niet! Kom gezellig langs en vier Koningsdag met ons mee.

Met feestelijke groet,

Stichting Actief Baardwijk
Oranjecomité Baardwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen