Leven als een voetbalprof bij WSC op 24 t/m 26 april

Foto: WSC

Van zondag 24 april tot en met dinsdag 26 april organiseert voetbalvereniging WSC in Waalwijk op het eigen complex de Regionale Voetbaldagen. Tijdens deze dagen krijgen de deelnemers onder begeleiding van externe professionele trainers een gevarieerd programma aangeboden van 09:00 tot 14:00 uur.

Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen. Bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen tevens keeperstraining gegeven. Iedereen mag meedoen, dus niet alleen WSC leden!

Er wordt getraind in kleding die je bij aanvang op zondag van de organisatie krijgt. Deze mag je na afloop houden, net als de persoonlijke bal, die ook iedereen mee naar huis mag nemen als aandenken. Het programma is zonder overnachting, maar met lunch, fruit, drinken en gezonde snack. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een deelnamecertificaat + groepsfoto en een deelname medaille.

Inschrijven is ook mogelijk als je geen lid bent van WSC.
Om deel te nemen aan deze dagen hoef je niet perse lid van WSC te zijn. Iedereen die zin heeft om 3 dagen als voetbalprof te leven mag deelnemen. Je moet wel geboren zijn tussen 1 januari 2007 en 31 december 2014. Het deelnamebedrag voor de editie april 2022 bedraagt eur 105,-.

  • Trainingen die worden gegeven door gediplomeerde externe professionele trainers.
  • Trainingskleding bestaande uit shirt en broekje die je mag houden.
  • Een persoonlijke bal krijg die je mag houden.
  • Lunch, drinken en gezonde snacks.
  • Deelnamecertificaat + Groepsfoto en deelname medaille

Je kunt je inschrijven door naar de website www.regionalevoetbaldagen.nl te gaan en daar het aanmeldformulier voor WSC in te vullen. Bekijk ook de website van WSC voor meer informatie: www.wscwaalwijk.nl

Mochten er vragen/opmerkingen zijn kun je ze altijd stellen per mail via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen