Online trainingsprogramma Fysio Totaal Waalwijk

Foto: Fysio Totaal

WAALWIJK – Het is echt lastig om je lichaam gezond en fit te houden als je veel binnen zit. Je beweegt te weinig en de verleiding om ongezond te eten is groot. En … als we lange tijd binnen zitten worden we geconfronteerd met onszelf. We worden onrustig en er kunnen irritaties ontstaan. Ja, niets doen is een echte uitdaging voor de westerse mens.

Maar tegelijkertijd kunnen we ook iets van deze periode leren. De pauze knop wordt even ingedrukt. De wereld komt tot rust en we krijgen het fantastische geschenk; TIJD. Een periode van aandacht voor de dingen waar het echt om draait in het leven. Zoals je gezondheid en verbinden met de mensen die je lief hebt. Terug naar de basis zonder afleiding en ruis. Wij hebben daarom gewerkt aan een volledig online vitaliteitsprogramma zodat jullie toch iets aan je gezondheid kunnen doen in deze lockdown periode.

De lockdown training duurt 8 weken waarbij je toegang hebt tot meer dan 20 video’s over de 6 pijlers van vitaliteit: BEWEGING, ADEMHALING, SLAAP, IMMUUNSYSTEEM, STRESS en VOEDING. Tevens staan er 8 workout video’s die je kunnen helpen om weer in beweging te komen.

Nu tijdelijk bieden we de volledige online training aan voor slechts 17,95 i.p.v. de normaal prijs 89 euro.

Interesse? Kijk op www.lockdownfit.nl of je kunt contact opnemen met Fysio Totaal Waalwijk.

Start jouw online lockdown training

Wil jij aan je gezondheid werken tijdens de lockdown?Bekijk het online lockdown trainingsprogramma vol met waardevolle tips die je direct kunt inzetten voor een vitaler en energieker leven.Nu tijdelijk het volledige online programma van 8 weken voor maar 17,95 euro i.p.v de normaal prijs van 89 euro.Meld je nu aan op www.lockdownfit.nlBlijf gezond! Fysio Totaal Waalwijk

Geplaatst door Fysio Totaal Waalwijk op Dinsdag 14 april 2020