283 zorgmedewerkers ontvingen met Pasen een maaltijd van Eetcafé City, help ook mee en bestel online!

Foto: Eetcafé City

WAALWIJK – Zo’n twee weken geleden kwam Ina van Cromvoirt van Eetcafé City op het idee om de medewerkers in de zorg een hart onder de riem te steken in deze coronatijd. ,,Die mensen hebben het zo zwaar op dit moment.” Haar oproep was niet aan dovemansoren gericht. ,,Niet normaal hoeveel steun we krijgen. Van bedrijven, de Lionsclub, concullega’s, maar vooral ook van particulieren.”

Eerste Paasdag 

Op Eerste Paasdag werden 283 zorgmedewerkers van verzorgingshuizen in de gemeente Waalwijk verwend met een maaltijd van Café City. Komende week zijn de verzorgingshuizen in Kaatsheuvel en Drunen aan de beurt. En als het aan mij ligt doen we dit elk weekeind tot deze hele crisis achter de rug is.”

U kunt Eetcafé City helpen anderen te helpen. Hoe?

Door één of meerdere maaltijden te bestellen. Niet voor uzelf, maar voor iemand die in Waalwijk en omgeving in de zorg werkt. Want dat zijn de helden van vandaag. De mensen die dag in, dag uit voor ons klaar staan. U kunt hen een heerlijk hoofdgerecht en dessert schenken voor slechts €12,50. Eetcafé City maakt het klaar en zorgt dat het bij de juiste mensen terechtkomt. U doet toch ook mee!

Hoe het werkt

Via de website van Eetcafé City kunt u maaltijden bestellen. Vul uw naam, mailadres en mobiele telefoonnummer in. Eetcafé City stuurt u dan een betaalverzoek ter waarde van het aantal maaltijden dat u bestelt.

Een maaltijd kost slechts €12,50 en bestaat uit een hoofd- en nagerecht.

Na betaling gaat Eetcafé City in de keuken aan de slag en zorgen ze ervoor dat de maaltijden op de juiste plek terechtkomen. Iedere week zullen zij, zo lang de crisis duurt, maaltijden rondbrengen.