Dé methode om slank en fit de zomer in te gaan!

Foto: Henriette den Breejen

Voor het eerst weer buiten zonder jas. Met een kop koffie op mijn terras, krijg ik echt zin in de zomer. Ik hoor nu van veel mensen, dat ze meer eten dan anders. Dat ze veel snoepen thuis, uit onrust en verveling. Dat ze aankomen in plaats van afvallen. Vooral nu we zoveel binnen zitten en minder bewegen.

Deze situatie duurt niet eeuwig. De zomer komt er weer aan. Dus tijd om in actie te komen en die extra kilo’s te verliezen. Dan ga jij slank en relaxed de zomer in! Laten we er samen voor gaan. Je staat er namelijk niet alleen voor. Ik ga je helpen door middel van The 1:1 Diet stappenplan om regie te krijgen op je eetgedrag. Hoe je stopt met overeten uit gezelligheid of emotie. Want als honger niet het probleem is dan is eten niet de oplossing.

Met The 1:1 Diet wordt stap voor stap gewerkt aan een gezonde leefstijl en een gezonder gewicht. Een paar kilo afvallen heeft al een positief effect op je gezondheid. In alle stappen krijg je voldoende vitamines, mineralen en overige voedingstoffen binnen om verantwoord af te vallen. Tijdens het stappenplan wordt gebruikt gemaakt van The 1:1 Diet producten.

Meldt je aan vóór 1 mei en je ontvangt:

  • Gratis een online intakegesprek t.w.v. 25 euro
  • Gratis online begeleiding via Videocall, WhatsApp of gewoon telefonisch
  • Gratis een werkmap met tips en recepten
  • Een stappenplan op maat om jouw doel te bereiken

En wanneer het weer mogelijk is, ben je uiteraard van harte welkom voor 1 op 1 begeleiding in de praktijk aan de Elzenweg 33D te Waalwijk.
Meer weten? Ga naar www.1op1dieetwaalwijk.nl of bel/app naar 06 17 45 58 46.