Berry Crielaard schenkt Tachos Dames A1 nieuwe uittenues

Foto: Tachos

B. Crielaard Schilderwerken uit Drunen is sinds dit jaar sponsor van handbalvereniging Tachos Waalwijk. De dames van de A1 zijn door hem volledig in nieuwe uittenues gestoken en daar zijn ze heel blij mee!

Berry, zelf van oorsprong een ras echte voetballer, is geen onbekende van de handbalsport en de vereniging Tachos. Zijn dochter Nikki speelt momenteel in het team dat hij gesponsord heeft. Nikki is een zeer fanatiek handbalster, want naast het feit dat ze uitkomt voor Tachos Dames A1 traint ze ook wekelijks mee bij de Handbalschool en RTC Zuid (Regionaal Trainings Centrum). Dit zijn organisaties die extra trainingsfaciliteiten en begeleidingen bieden aan talentvolle, jonge handbalspelers. “Nikki is een zeer ambitieuze en fanatieke speelster en is bijna alle dagen van de week bezig met de handbalsport. Door de weeks volgt ze de trainingen en in het weekend het spelen van wedstrijden” verteld Berry. “Ik heb ervoor gekozen om Nikki haar team te sponsoren, omdat ik met mijn bedrijf jaarlijks een bijdrage lever aan een aantal lokale clubs en verenigingen. Deze keer vond ik het extra leuk, omdat mijn dochter natuurlijk actief is in het team. Ik denk dat het zeer belangrijk is dat bedrijven, clubs en verenigingen sponsoren, omdat dat hen in deze tijd draaiende houd en er zo voor wordt gezorgd dat de leden kunnen blijven sporten.”

Berry is met zijn bedrijf B. Crielaard Schilderwerken dus een belangrijke factor voor een aantal verenigingen uit de regio. Naast het sponsoren van Tachos is hij ook actief als sponsor voor v.v. RKDVC en Avanti, beide uit Drunen. Berry heeft zijn naam niet zomaar verbonden aan deze sportclubs, maar heeft ook daadwerkelijk op een leuke manier een connectie met beide. Zelf is naast sponsor van RKDVC ook trainer van het meidenteam onder de 11, waar zijn dochter Celine in speelt. “Ook Celine is net als Nikki op een fanatieke manier bezig met een teamsport en ik vind het leuk om daar op mijn beurt bij betrokken te zijn” vertelt Crielaard. Ook met handbalvereniging Avanti uit Drunen heeft hij een leuke connectie, want daar speelt zijn vrouw in een van de teams. Tachos en de dames A1 willen Berry bedankt voor de prachtige wedstrijdshirts en kijken met veel plezier uit naar de rest van dit seizoen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen