Erepodium voor ACW pupillen en junioren tijdens Indoor Atletiek Wedstrijd in Vlijmen

Op zondag 10 december werd in Vlijmen de eerste indoorwedstrijd van dit seizoen georganiseerd door Atletiek Club Dak Drunen. Hierbij waren de atleten van Atletiek Club Waalwijk ook aanwezig.

Voor sommige atleten was het de eerste wedstrijd, maar er waren er ook bij die al meer ervaring in wedstrijden hadden. Doordat het de eerste indoorwedstrijd van het seizoen was werden er veel persoonlijke records behaald. De meerkamp bestond uit 35 meter sprint, hoog springen en kogelstoten. Er waren jammer genoeg 4 atleten die net naast de prijzen vielen, zij werden 4e.

Er waren twee atleten die met een medaille na huis gingen. De 6 jarige Mini Pupil Fleur Claessen uit Waalwijk deed haar eerste indoor wedstrijd. Ze werd met haar prestaties in haar categorie 3e, ze liep de 35 meter in 8:11seconden, de 1 kilo kogel stootte ze 2,59 meter en ze sprong 0,56 meter hoog.

Jorrit Ivens Junioren-B uit Waalwijk werd 2e, zijn prestaties waren 35 meter sprint 5:33 seconden, de 5 kilo kogel stootte hij naar een afstand van 7,68 meter en Jorrit sprong 1,60 meter hoog.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen