Baardwijk MO17-1 Najaarskampioen 2017-2018

De meiden onder de 17 van Baardwijk zijn zaterdag zeer terecht najaarskampioen geworden in de 2e klasse 06. Ze hebben geen enkele wedstrijd verloren. In de 10 competitiewedstrijden kregen ze maar 5 doelpunten tegen en scoorde de meiden zelf 76x.

De meiden onder de 17 van Baardwijk speelden tegen hun leeftijdgenootjes van RKSV Sarto uit Tilburg met 1-1 gelijk, het enige gelijkspel in de reeks, maar omdat Baardwijk een veel beter doelsaldo heeft mocht het zaterdagmiddag zonder zelf de competitiewedstrijd te spelen in Sprang Capelle tegen SSC’55 MO17-1 het kampioensfeest vieren. Namens de Technische (Jeugd) commissie overhandigde Inge van Eggelen een kampioensschapsbeker aan aanvoerster Indy van Haaren.

Het team dat getraind wordt door Ronnie Strengers, begeleid wordt door Jennifer Spierings, mede gecoacht wordt door Ramon van Haaren en bij de wedstrijden wordt de scheidsrechter geassisteerd door Maarten Schouten kreeg een schitterende Hooded Sweater met de opdruk: Baardwijk MO17-1 Kampioen 2017

De champagne werd ontkurkt, de meiden en begeleiding mochten frietjes en snacks eten en een consumptie nuttigen in de kantine.
Ook werden er nog fakkels aangestoken op het hoofdveld. Meiden en begeleiding: “Proficiat met het behaalde resultaat”.

Meer foto’s van het kampioenschapsfeest zijn te vinden op de Flickr Pagina van Baardwijk:
https://flickr/s/aHsmbm1f7H

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen