Rommelmarkt Drongelen

15 mei 2023, 14:15 Nieuws
343989634 563660375633825 8640740020523045694 n
Drongelen, bij Waalwijk het pontje over en je bent er. Bijna iedereen in Waalwijk en omgeving kent het wel. Misschien van vroeger, de disco bij dorpshuis De Oude School. De disco bestaat niet meer, maar de vrijwilligers van het dorpshuis organiseren nog steeds activiteiten. Zo werd afgelopen jaar de eerste Drongelse rommelmarkt georganiseerd. Met verkopers en vele bezoekers uit Waalwijk en omgeving!
Afgelopen jaar werd dus de eerste Drongelse rommelmarkt georganiseerd. De rommelmarkt werd goed bezocht en de organisatie kreeg veel positieve reacties (en tips). Daarom wordt er dit jaar weer een rommelmarkt georganiseerd. Dit zal zijn op zaterdag 3 juni van 14:00 uur tot 18.30 uur.
Rondom het dorpshuis komen de kramen te staan. De kramen zijn 3 meter breed. Een kraam kost € 22,50. Daarnaast moet er een borg betaald worden van € 20,00. Deze borg kan na afloop van de rommelmarkt bij de marktmeester weer worden opgehaald. De borg wordt gevraagd, omdat er verschillende op-en aanmerkingen kwamen, van zowel verkopers als bezoekers, over het voortijdig verlaten van de markt door verkopers met hun koopwaar. En dat is natuurlijk niet eerlijk tegenover de andere verkopers en bezoekers.
Wil jij op de rommelmarkt staan en je spullen verkopen, meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected]
Maar behalve de kramen, zal er ook een springkussen komen te staan voor de kinderen. De bar en het terras zijn ook geopend. Dus het is niet alleen over de rommelmarkt struinen en zoeken naar een koopje. De gezelligheid is ook belangrijk! Gezellig op het terras met een drankje even bijkletsen met een bekende die je tegenkomt. En krijg je honger, dan kan je bij het dorpshuis oom terecht om te eten. En er zal natuurlijk live-muziek zijn.
Ga jij op zaterdag 3 juni naar de overkant van de Bergsche Maas? Het pontje is dan in ieder geval nog gratis. Net als uiteraard de entree.