De wensboom van Heusden: samen Kerst vieren met Candlelight

25 okt , 10:59 Nieuws
afbeelding2
© Candlelight Shopping Heusden
Het gezelligste kerstshoppen in vestingstad Heusden vindt dit jaar plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 december, van 15:00 tot 22:00 uur. Voor de 19e keer op rij slaan ondernemers, vrijwilligers en de Protestantse Gemeente Heusden de handen ineen om een magisch evenement neer te zetten. Na het grote succes van vorig jaar met Candlelight, wordt dit jaar opnieuw alles uit de kast gehaald voor een sfeervolle kerstbeleving.
Nieuw dit jaar is de megagrote wens- en herinneringsboom, die op 6 december op de Vismarkt wordt geplaatst. Deze bijzondere boom biedt iedereen de kans om een wens of mooie herinnering te delen. Twee enthousiaste vrijwilligers, Marisa Geukes en Stan Pompen, zullen in oktober en november langs de deuren gaan met een collectebus. Bewoners kunnen via een QR-code of een contante donatie bijdragen aan het vervullen van wensen. Het doel is om minstens zes wensen te realiseren, en alle donaties zijn welkom om dit mogelijk te maken.
Hoe dien je een wens in? Vanaf 1 november kun je jouw wens, voor jezelf of iemand anders, insturen via WhatsApp of SMS naar 06 13074016. Haalbare wensen worden beoordeeld door de Protestantse Gemeente Heusden en de Ondernemersvereniging Heusden. Daarnaast liggen er vanaf 1 november bij de aangesloten winkels, horeca en het Toeristisch Informatie Punt platte houten kerstballen, waarop je een wens of herinnering kunt schrijven. Deze kerstballen worden op 6 december in de boom gehangen, maar je kunt ze ook zelf in de boom plaatsen en er een foto van maken om naar het bovengenoemde nummer te sturen.
De bekendmaking van de vervulde wensen vindt plaats op zaterdagavond 14 december tijdens Candlelight. De winkels en horeca zorgen wederom voor een feestelijke sfeer, met sfeervolle kraampjes, late openingstijden en live entertainment. Candlelight Shopping Heusden is een evenement van dankbaarheid, waarbij de stad, de ondernemers en vrijwilligers iets terug willen geven aan hun trouwe bezoekers en gasten.
Samen creëren we een onvergetelijke kerst in Heusden, waar saamhorigheid en warmte centraal staan.