De Kazerne Waalwijk aanbod voor IEDEREEN nu ook te vinden in WaalwijkApp

06 okt 2023, 7:42 Nieuws
de kazerne is er voor iedereen
WAALWIJK - Omdat het aanbod van De Kazerne Waalwijk voor IEDEREEN is, hoort het ook thuis in de WaalwijkApp. Onterecht wordt nog wel eens gedacht dat De Kazerne er alleen voor mensen met psychische klachten is. We zijn er voor jong, oud, ongeacht je afkomst, huidskleur, geaardheid, religie, je verhaal, eventuele diagnose of problematiek.
Er is divers aanbod voor iedereen die wil werken aan persoonlijke groei, ontwikkeling en herstel. Dat kan tijdens de inloop, waar de koffie altijd klaar staat. Je kunt er andere mensen ontmoeten, een luisterend oor vinden, een gezellig praatje maken, maar ook gewoon even alleen maar ‘zijn’. Er zijn bijvoorbeeld spelletjes, mogelijkheid voor bewegen, knutselen, koken en je kunt ook je eigen materialen meenemen om mee aan de slag te gaan.

Vrije ruimte

Er wordt vrije ruimte geboden om met elkaar invulling te geven aan De kazerne, passend bij de behoefte van jou als bezoeker. Jij bent aan zet, medewerkers van De Kazerne ondersteunen erbij. Iedereen is welkom aan de Hertog Janstraat 5 in Waalwijk.

Aanbod op website en in WaalwijkApp

Ook zijn er cursussen, workshops en themabijeenkomsten. Bijvoorbeeld de workshop ‘De kracht van muziek’ op 12 oktober aanstaande. Het actuele aanbod vind je altijd op de website www.dekazernewaalwijk.nl maar nu dus ook in de WaalwijkApp.

WaalwijkApp downloaden

Heb jij de WaalwijkApp al op je telefoon staan? De lokale App van Waalwijk met een evenementen kalender, vacatures, aanbiedingen en nog veel meer! Download nu de WaalwijkApp! ( App Store / Google Play )