Bridgeclub Waalwijk Uitslag competitie avond nr. 28 op 30 april

Foto: Bridgeclub Waalwijk

WAALWIJK – Op 30 april traden maar liefst 31 paren aan, hetgeen betekende dat we in 3 lijnen konden spelen. Een avond zonder al te veel hoogte punten.

Alleen in de A-lijn werd 5 keer 6 Sans Atout (klein slem)geboden en door alle 5 de paren werd het contract plus 1 gemaakt. Slechts 1 paar wist dit contract niet te vinden en ondanks dat het geboden klein slem van 6 harten gemaakt werd, was het toch een 0 score voor dit paar.

In de A-lijn waren Riet en Harry ditmaal zeer scherp met een eerste plaats tot gevolg. In de B-lijn wisten Andrea en Hugien het sterke spel van de laatste weken door te trekken. In de C-lijn werd er met een mooie score de eerste plaats behaald door het gelegenheidsduo Jack en Karin.

Wij spelen wij elke dinsdagavond onze competitieavond in sporthal de Slagen en daarnaast spelen we ook op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk, op maandag staat voor iedereen open. Mocht u interesse hierin hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij. E-mailadres: [email protected]. Voor meer contact gegevens zie onze website bcwaalwijk.nl. Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook deze kunnen zich opgeven bij Hanny de Rooij.

Onderstaand de uitslag van de eerste 3 paren per lijn van competitie avond nr. 28 op 30 april.

A-lijn
1 Riet Castelijns en Harry Meijs 65,63%
2 Hanny de Rooij en Maarten van de Pas 59,90%
3 Jan van Dommelen en Peter Damen 57,29%

B-lijn
1 Andrea Schreurs en Hugien van Neutegem 61,88%
2 Tonny van der Steen en Ton van der Steen 58,13%
3 Jana Blom en Marij Verhoofstad 52,60%

C-lijn
1 Jack Klijn en Karin Kost 68,23%
2 Matty Bohorquez en Liesbeth Soeterbroek 56,77%
3 Marjo van Beijnen en Frans van Beijnen 53,65%

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen