DJ-duo Vessbroz uit Waalwijk presenteert Tikkieland; hartverwarmend event tijdens ADE

Foto: House of Content

Het DJ- en producerduo Vessbroz uit Waalwijk organiseert op 20 & 22 oktober hun eerste ADE-event genaamd Tikkieland. Voor twee dagen lang zal Lil’ Amsterdam Centraal Station omgetoverd worden tot een Perzisch paleis. Tikkieland wordt een dynamisch en uniek concept waar, in het bijzonder, vluchtelingen in het zonnetje worden gezet.

Vessbroz bestaat uit de Iraanse broers Armia en Arsham Pour. Ze vluchtten enkele jaren geleden naar Nederland, onder meer omdat het in Iran streng verboden is om dansmuziek te maken. Inmiddels zijn ze aan het doorbreken als dj/producers en zijn ze een ware sensatie op TikTok, waar ze miljoenen mensen bereiken met hun content. Afgelopen zomer besloot het duo zich als ambassadeur van VluchtelingenWerk Nederland in te zetten voor asielzoekers.

Maatschappelijk betrokken

Vanuit die rol als ambassadeur nodigt het duo tijdens beide dagen 50 vluchtelingen uit voor een onvergetelijke beleving. Het is voor vluchtelingen in asielzoekerscentra niet mogelijk om het Nederlandse nachtleven te ontdekken. De muzikale broers brengen daar maar al te graag verandering in. Vessbroz: “Om ons verhaal, onze muziek en onze positieve energie te mogen delen en zo andere vluchtelingen te inspireren, betekent veel voor ons”. Daarnaast schenkt het tweetal tijdens het event ook aandacht aan de verschrikkelijke gebeurtenissen die zich momenteel afspelen in hun geboorteland Iran.

Programma

Bezoekers van Tikkieland kunnen rekenen op een divers programma met veel muziek, conferentieonderdelen en komische intermezzo’s. Ook de muzikale line-up van Tikkieland is bekend met onder andere Willy William, bekend van de hits ‘Ego’ en ‘Trompeta’. Daarnaast staat er nog een speciale mystery guest op de line-up. Verder zullen er ook bekende TikTokkers en influencers tijdens Tikkieland aanwezig zijn.

Tikkieland

Vessbroz’ allereerste ADE-event wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Spoorwegen, Red Bull, Grolsch, Vluchtelingenwerk Nederland, Lionlap, Bracket, Showcase Basketball en Advanced Electromagnetics. TIOZ heeft het Perzisch paleis gerealiseerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen