Wil je graag afvallen voordat het zomer wordt?

Foto: 1 op 1 dieet

Mooi! Dit is de tijd om in actie te komen en die ongewenste kilo’s te verliezen. Dan ga jij slanker en relaxed de zomer in. Ik ben Henriëtte, gewichtsconsulent van het 1 op 1 Dieet in Waalwijk én Drunen en help je er graag bij.

De zomertijd is ingegaan. De temperatuur wordt weer hoger en de dagen worden langer. Daar wordt iedereen toch happy van. Waar een hoop mensen niet zo blij mee zijn, dat is hun gewicht. Het maken van de juiste keuzes over voeding wordt vaak als ‘lastig’ ervaren. Maar het hoeft helemaal niet lastig te zijn. Ik kan je hierbij helpen. Want afvallen, dat doen we samen!

In haalbare stappen werk jij aan een gezonde leefstijl en een gezonder gewicht. Van teveel naar tevreden. Een paar kilo afvallen heeft een positief effect op je gezondheid. Je gaat je fitter en zelfverzekerder voelen. Afvallen met 1 op 1 begeleiding en de combinatie van gezonde voeding en maaltijdvervangers werkt. Het is verantwoord, gemakkelijk en super effectief. Dé manier om weer regie te krijgen op je eetgedrag.

Mijn The 1:1 Diet afslankpraktijk is gevestigd in Waalwijk. Ben je woonachtig in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle of zelfs Veen, Wijk en Aalburg)? Dan woon je dicht bij mijn praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Ik bied ook online coaching aan. Begeleiding waar het jou uitkomt door simpel in te loggen via jouw laptop of smartphone.

Ben je benieuwd hoe het ervoor staat met jouw gezondheid? Kom dan langs voor een GRATIS check. Je wordt gewogen, we berekenen jouw BMI en ik geef je vrijblijvend advies.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga je naar www.1op1dieetwaalwijk.nl, Elzenweg 33D, Waalwijk. Telefoon 06 17 45 58 46.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen