Asieldier Guusje zoekt nieuwe baas

Guusje
Foto: Dierenasiel Waalwijk

Een klein hondje is heel gemakkelijk: is zonder moeite op te pakken, past goed op schoot en je kunt het overal mee naartoe nemen in een boodschappentas. Maar bij Guusje ligt dat even iets anders. Hij is zo vrolijk en beweeglijk dat dit beslist niet meevalt. Niet dat het een lastig hondje is, helemaal niet. Het is een schatje. Maar wel een schatje dat nog moet worden opgevoed. Eigenlijk is het een puber in een puppiejasje.

Guusje is in het asiel terecht gekomen wegens gezondheidsproblemen van de eigenaresse. Om diezelfde reden heeft zij dit grappige reutje ook nauwelijks op kunnen voeden. Hij is geboren op 10 augustus 2018 en het wordt hoog tijd dat daar nu wel hard aan gewerkt gaat worden. De nieuwe eigenaar moet zich er dus van bewust zijn dat hij Guusje niet alleen maar op schoot kan nemen en hem snoepjes kan voeren. Hij moet met dit speelse, actieve hondje aan de slag en hem de nodige sturing geven. Guusje vindt alles en iedereen leuk en laat dat heel nadrukkelijk merken, ook bijvoorbeeld aan oudere, grote honden die daar geen prijs op stellen.

Maar verder niets dan goeds over dit West Highland White Terriertje. Kom hem maar eens opzoeken in het dierenasiel, Prof. Van ’t Hoffweg 7 in Waalwijk. Bellen kan ook: 0416333964

Guusje krijgt van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau. Uitlaatservice Stap In van Diana Treffers in Kaatsheuvel heeft tien gratis uitlaatbeurten in petto. Voorwaarde is wel dat baas en hond in de regio wonen.

Het asieldier van september Dikkie Dik is geplaatst geweest bij een nieuwe eigenaar. Helaas kwam deze hem na een poosje terugbrengen: Dikkie Dik kon niet overweg met de kater des huizes. Maar in de korte tijd dat deze baas Dikkie Dik in huis had, raakte hij zeer aan hem verknocht. Een ontzettend leuke kat! Maar ja, eigen dieren gaan natuurlijk voor…… Dus een volgende eigenaar moet wel katerloos zijn.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden