Galadiner voor Waspikse Zonnebloem bij Eetcafé Hieriest op 28 juni

Foto: Google Streetview

De organisatie van De Waspikse Zonnebloem wil vlak voor een korte vakantie het seizoen graag leuk afsluiten. Het organiserende team heeft daarom besloten om alle gasten en vrijwilligers uit te nodigen om gezamenlijk te dineren bij eetcafé Hieriest op het Dorpsplein.

Natuurlijk is dat een schitterend initiatief waarbij op voorhand werd verwacht dat veel gasten hier graag aan mee wilden doen. Nu echter blijkt dat er zoveel belangstelling is dat het een enorme uitdaging wordt voor Ronald Branderhorst.

De uitbater van Hieriest gaat zich inzetten om voor ruim 80 gasten en vrijwilligers een culinair hoogstandje uit de hoge hoed te toveren, maar wellicht zal hij moeten besluiten tot twee zittingen in zijn gezellige accommodatie om een mooie zitplaats te kunnen garanderen.

Natuurlijk zullen de vrijwilligers van de Zonnebloem garant staan om hem te ondersteunen bij het uitserveren van de gerechten en het afhalen van de tafels voor het volgende gerecht. Voor zo veel liefhebbers deze stunt uithalen vraagt om veel ondersteuning. Maar iedereen heeft er zin in, niet alleen de nieuwsgierige gasten, maar ook alle medewerkers.

En medewerking heeft Ronald Branderhorst ook van de Waspikse Toppers, jongelui met een beperking, die de weg al heel lang weten bij Hieriest en mede garant staan voor het menu dat door hun wordt voorbereid. Iedereen kijkt met spanning uit naar dat galadiner voor De Waspikse Zonnebloem en niemand twijfelt eraan dat het een geweldig succes wordt. Dat kan ook niet anders, want iedereen denkt dan aan het motto van De Zonnebloem: “Er kan zo veel meer dan je denkt”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen