Berichten uit Waspik (week 25)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 25 -2018

Zomerkamp at the Park

WASPIK – Op zondag 24 juni vindt de zomerse zeskamp Zomerkamp at the Park plaats aan de Raadhuisstraat in het centrum van Waspik. De zeskamp wordt georganiseerd voor de Waspikse jeugd van 6 tot en met 14 jaar door de vrijwilligers van het Zomerkamp in samenwerking met d’Ouwe Haven. Deelname aan de zeskamp is voor kinderen gratis. Opgeven voor Zomerkamp at the Park kan via www.zomerkampwaspik.nl of op de ochtend zelf. De zeskamp start om 13.00 uur en rond 16.00 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden in het park aan de Raadhuisstraat.

Zomeravondconcert

WASPIK – Traditiegetrouw geeft de Waspikse harmonie Volksvlijt en Volksvermaak aan het einde van ieder seizoen een openbaar zomeravondconcert op het terras van Den Bolder in de Schoolstraat. Op dinsdag 26 juni speelt het grote orkest zomerse muziek. Bij slecht weer vindt het concert binnen in Den Bolder plaats. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid na te borrelen onder het genot van muziek van de band ’Glupo de Kollebijne;’. Meer informatie op op www.harmoniewaspik.nl.

Alles Kids

WASPIK – Alles Kids houdt op vrijdag 22 juni een discoavond voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 in Den Bolder in Waspik. DJ Pim zorgt voor de muzikale omlijsting en heeft de nieuwste muziek. Thema van deze afsluiting van het seizoen is ’Glow with the flow’ met veel blacklights. De discoavond duurt van 18.30 uur tot 20.30 uur en de toegang bedraagt 3 euro, inclusief ranja en chips. Meer informatie op www.facebook.com/Alles-Kids.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 24 juni een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van der Aa uit Waalwijk.

Jeugdvakantieweek

WASPIK – De jeugdvakantieweek die Den Bolder jaarlijks in Waspik organiseert, wordt dit jaar gehouden van 13 tot en met 17 augustus. Thema dit jaar is Circus. De week is bedoeld voor jeugd van 6 tot 13 jaar en draait om hutten bouwen, survival, spellen en samen dingen doen. De inschrijving is gestart; kinderen zich inschrijven tot 1 juli op www.jvw-waspik.nl. Deelname kost 25 euro. Ook is leiding welkom.

11 Dorpen Fietstocht

WASPIK – Als sponsoring voor de 11-Steden zwemtocht die Maarten van der Weijden eind augustus in Friesland af gaat leggen, organiseert Den Bolder op zondag 1 juli een 11 Dorpen Fietstocht. Deelnemers kunnen kiezen uit 45 of 111 kilometer met als startpunten Den Bolder in Waspik of zwembad De Warande in Oosterhout. Het inschrijfgeld bedraagt 11 euro. De start van beide afstanden is tussen 08.30 uur en 11.00 uur. Aanmelden via www.inschrijven.nl.

Fiets-3-daagse

WASPIK – Den Bolder in Waspik is bezig met de organisatie van de Fiets-3-Daagse. De achtste editie vindt plaats van dinsdag 7 augustus tot en met donderdag 9 augustus. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 45 of 60 kilometer. Ze zijn daarbij vrij om elke dag een andere afstand te kiezen. De starttijden zijn dagelijks vanaf 09.00 uur en aankomsttijd is uiterlijk 17.00 uur. Inschrijving kost 7,50 euro; voorinschrijving kost 6 euro tot 1 augustus. Inschrijven via www.denbolder.nl.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden