Met een paar ‘kliks’ door het collegeprogramma

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Vanaf vandaag is het mogelijk om het collegeprogramma ‘Samen duurzaam verder’ digitaal te raadplegen via een aparte website waarin alle concrete doelstellingen en activiteiten uit het collegeprogramma te vinden zijn.

Deze ontwikkeling sluit aan bij onze ambitie om de (digitale) dienstverlening continue te verbeteren. In de nabije toekomst worden begrotingen, tussenrapportages, jaarrekeningen en willekeurige beleidsdocumenten toegevoegd.

De website is makkelijk te openen via waalwijk.nl/collegeprogramma Als de gebruiker geïnteresseerd is in meer informatie, kan vanuit de basisinformatie verder geklikt worden. Foto’s, afbeeldingen en grafieken maken het geheel levendig en aantrekkelijk. Daarnaast lichten burgemeester en wethouders in verschillende filmpjes toe wat hun takenpakket is en welke ambities en doelstellingen ze hebben voor de komende vier jaar.

Wethouder John van den Hoven: “Met deze aparte website breiden we onze online dienstverlening verder uit. Begrotingsstukken worden zo veel aantrekkelijker en beter toegankelijk.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen