Sjaak Kerkhof in het zonnetje gezet tijdens Nieuwjaarsreceptie NEXT

Foto: Next

Aansluitend aan de eerste repetitie in het nieuwe jaar organiseerde musicalvereniging NEXT uit Waalwijk haar traditionele nieuwjaarsreceptie.

Tijdens de receptie werd Sjaak Kerkhof, secretaris van de succesvolle musicalvereniging in het zonnetje gezet. Jaarlijks wordt “Dun Opsteker” een onderscheiding voor iemand die zich op uitzonderlijke wijze voor Next inzet, uitgereikt. Deze keer viel de beurt aan Sjaak Kerkhof, de huidige secretaris. Sjaak wordt alom zeer gewaardeerd voor zijn werk als secretaris als het gaat om verslaglegging van de vergaderingen, in- en uitgaande correspondentie en informatievoorziening voor de koorleden. Daarnaast is hij een lopend archief, hij weet vanuit zijn rijke geheugen direct zaken duidelijk te stellen. Tevens verzorgt Sjaak de kaartverkoop voor de producties van Next. Naast de felicitaties werd Sjaak, terecht, toegezongen door de koorleden voor deze welverdiende onderscheiding.

Musicalvereniging Next is de voorbereiding gestart voor een nieuwe musical in het voorjaar van 2019. Heeft u zang- en acteertalent kom eens, geheel vrijblijvend, naar de wekelijkse repetities op dinsdagavond vanaf 20.00 uur in De Oude Toren Loefstraat 107 in Waalwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen