[Blog] Kevin is al 8 kilo afgevallen, eerste fase van De Afvalrace zit erop!

Foto:

De Afvalrace – Hier weer een blog van mij. De eerste fase zit erop, wat gaat dat hard zeg!! Ik weet nog goed dat ik naar de eerste training ging, met lood in de schoenen toch gegaan maar dat was achteraf gezien nergens voor nodig… het was juist super leuk om weer inspanning te hebben! Het was wel echt super zwaar en de spierpijn was dan ook inmens wat natuurlijk ook niet gek is als je 3 jaar 0,0 aan sport hebt gedaan!!

De eerste personal training, ook wel pt genoemd, kwam eraan. Ik wist totaal niet wat ik er van moest verwachten maar dat ik daar helemaal kapot zou gaan was me wel duidelijk!! Het eerste half uur van de pt is een coach gesprek daarin kreeg ik de voedings app voor geschoteld… wat was dat een verandering ineens. Je moet dan alles bijhouden wat je eet! Nu na 8 weken gaat dat vanzelf en is het ook interessant hoe je met je voeding kunt spelen om de juiste hoeveelheden binnen te krijgen op een dag! Ik begon me traject met 2300cal na 4 weken werden dat er 2000 en nu sinds een week zijn het nog maar 1800 calorieën en dat gaat super goed…. En dat blijkt ook op de weegschaal -8kg!!! Doordat ik nu langzaam zak in calorieën heb ik ook absoluut geen honger gevoel!

Mijn eerste doel wat staat op 20 december 2017 is dat ik dan 10kg afgevallen moet zijn dat doel is dus echt in zicht en daar ben ik ook echt super trots op en het geeft me dan ook super veel motivatie om door te zetten en nog meer op me voeding letten en nog meer energie in de training te stoppen! Op naar de 2de fase met weer een nieuwe doelstelling maar daar kom ik in me volgende blog op terug!

Nu ik zo goed op weg ben en de kilo’s eraf gaan is het ook super tof om al die complimentjes te krijgen. Ik kan niks anders zeggen dan dat alle lieve berichtjes en aanmoedigingen mij enorm helpen om door te zetten. De complimenten die ik van mensen krijg dat ze echt al zien dat ik kilo’s kwijt raak is zo fijn en werkt echt zo motiverend!! Zonder de steun van familie, vrienden en natuurlijk personal beul Jochen zou het allemaal een stuk zwaarder zijn! Ze zijn er om mij op te peppen als ik het even zwaar heb en motiveren me om door te gaan!! Iedereen die daaraan bijdraagt bedankt

Liefs Kevin

P.s. Geef je nu op voor De Afvalrace van januari!


Kevin wordt begeleid door Jochen Kronenberg van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace Langstraat is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen