Luchtpost, brieven van boven

Foto: Musicalgroep Besoyen

Zaterdag 16 december en 23 december komt Musicalgroep Besoyen naar Kaatsheuvel en Waalwijk met de musical ‘Luchtpost, brieven van boven’. Dit mag u niet missen!

De musical vertelt u op een herkenbare wijze het verhaal over familie de Vries en hun zoektocht naar de boodschap van kerst. Door allerlei onbekende en bekende brieven worden zij niet alleen meegevoerd naar de tijd van Jozef en Maria, maar ook naar het front tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het verhaal wordt verteld door middel van spel en liederen verpakt in een verrassend muzikaal jasje, met teksten geschreven door Reinaard Maas en Niek Dekker.

De boodschap van kerst wordt gebracht op een eigentijdse, bijbelgetrouwe en toch laagdrempelige manier. Met scenes die elkaar in een hoog tempo opvolgen, zal er in de 75 minuten durende musical dan ook geen pauze zijn. De musical is geschikt voor alle leeftijden en daarom een perfect uitje voor het hele gezin.

Kortom, deze musical moet u gezien hebben!

16 december
Aanvang: 19.30
Toegang: gratis
Plaats: Sint-Johannes de Doperkerk, Hoofdstraat 36 te Kaatsheuvel

23 december
Aanvang: 19:30
Toegang: Gratis
Plaats: Kerk aan de Haven, Grotestraat 121, 5141 JP Waalwijk

Musicalgroep Besoyen

Met al meer dan 100 optredens, een cast van 50 personen en een groot techniek, decor en coupeuse team, is Musicalgroep Besoyen vanaf 2002 uitgegroeid tot een amateurgezelschap met heuse professionele ondersteuning. Liefdevolle boodschappen worden overgebracht door het gebruik van toegankelijke en hedendaagse musicals die alle leeftijden aanspreken. De musicals zijn geïnspireerd door verhalen uit de Bijbel.

Musicalgroep Besoyen, brengt musicals met een boodschap.

Voor meer informatie, ga naar: www.cs-trias.nl, www.pgwaalwijk.nl
www.hervormdbesoyen.nl/musicalgroep/ of https://www.facebook.com/musicalgroepbesoyen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen