De Afvalrace deel 2: doe jij mee?

Foto: De Afvalrace

Ben jij al jaren in gevecht met je gewicht? Heb je ieder dieet al geprobeerd? Heb je je misschien zelfs al eerder ingeschreven voor De Afvalrace maar ben je er, om wat voor reden dan ook, toch niet aan begonnen?

Of had je juist het gevoel dit toch wel alleen te kunnen maar ben je nog geen steek verder gekomen? Lees je nu de blogs van de geselecteerde kandidaten en hun ervaringen en heb je misschien een beetje spijt? Of heb je misschien juist nu het gevoel “dit MOET ik nu echt gaan doen”? Dan is dit je kans!

Vanaf 1 januari 2018 kun je alsnog meedoen aan het laatste traject van de Afvalrace. Laat je stimuleren door de kandidaten van nu en STOP MET STOPPEN!

De kandidaten van De Afvalrace 2017-2018 gaan als een speer. Ze vallen af, ze voelen zich veel beter, maar zijn vooral veel fitter en energieker. Zorg dat jij je goede voornemens waar gaat maken en dat je nu écht gaat doen wat je moet doen.

Durf jij de uitdaging aan?

Meld je dan aan via www.deafvalrace.nl. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de stap naar jouw nieuwe leven!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden