[Blog] Dominique wenst iedereen gezellige, gezonde en sportieve feestdagen!

Foto:

De Afvalrace – De feestdagen komen eraan. Wat vind ik dat spannend! Al dat lekkere eten en drinken, hoe ga ik dat aanpakken? Het is een hele uitdaging voor mij om keuzes te gaan maken die ik moet maken.

Vroeger was het altijd: ‘nog lekker een bordje en doe nog maar een wijntje’. Dit gaat dit jaar niet gebeuren. Ik vul van te voren mijn kerstmenu in en moet dan ’s ochtends en bij de lunch rekening houden met het aantal calorieën dat ik ’s avonds ga eten. Natuurlijk ga ik net zoals ieder ander genieten, maar met mate. Voor mij is dit dus de ultieme uitdaging. Gelukkig heb ik veel steun van mijn familie en vrienden en proberen ze rekening te houden waar dat kan.

Ik ben me er zeker van bewust dat deze tijd van het jaar bekent staat om eten, maar dit is geen reden voor mij om op te geven. Het is zelfs zo dat dit voor mij een extra motivatie is. Als ik deze dagen door kom en ik kan daarna met een tevreden gevoel op de weegschaal gaan staan, geeft mij de bevestiging dat ik het na dit traject zeker aan kan. Een heel leven wat binnen 3 maanden om gegooid is, is niet niets. Deze 3 maanden maken deel uit van de beste keuzes uit mijn leven. Ik kan nog steeds niet genoeg benoemen hoeveel Jochen voor mij betekend (heeft). Al zal hij altijd blijven zeggen dat ik het zelf heb gedaan, ik ben hem zo dankbaar.

Voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit en niet tevreden is met zichzelf, kan ik alleen maar bevestigen hoeveel dit traject met je doet. Begin vandaag nog, want het is zonde als je de extra kilo’s die er met de feestdagen bij zijn gekomen ook nog af moet vallen. Ik wens iedereen super gezellige, feestelijke, maar vooral gezonde en sportieve feestdagen toe!

Liefs, Do

Wil jij net als mij ook meedoen aan de Afvalrace schrijf je dan nu in of laat je inspireren tijdens een live-event op 3 januari bij Enforce Waalwijk

Dominique wordt begeleid door Jochen Kronenberg van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace Langstraat is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen