Kinderfilmprijs De Leest omlaag naar 6 euro

Foto: De Leest

WAALWIJK – Om het voor meer kinderen toegankelijker te maken in de buurt naar de film te gaan verlaagt Theater De Leest in Waalwijk haar kinderfilmprijzen van € 7,50 naar € 6,00.

In de kerstvakantie draaien er diverse leuke kinder- en familiefilms in Waalwijk.

Coco (6+, NL)

De nieuwste uitstekend ontvangen animatiefilm van Disney en Pixar is een lust voor het oog. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Het is Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.

Paddington 2 (6+, NL)

Paddington is inmiddels een graag gezien figuur bij de familie Brown. Op ijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderste verjaardag van tante Lucy. Het vervolg op Paddington is nog beter dan het eerste deel!

De Familie Slim (6+, NL)

Max Slim is de jongste zoon van uitvindersgezin Familie Slim. Hij voelt zich in de schaduw staan van zijn grote zus en ouders die betere uitvinders zijn dan hij. Met o.a. Harry Piekema en Tatum Dagelet.

Ook nog te zien in de kerstvakantie zijn Huisvrouwen bestaan niet met o.a. Jelka van Houten, Gek van Geluk met o.a. Plien van Bennekom, Murder on the Orient Express met o.a. Johnny Depp, naar het boek van Agatha Christie, Billy, het regiedebuut van Theo Maassen (zelf ook aanwezig), Wonder (6+) met o.a. Julia Roberts en het mysterieuze Wonderstruck (ontbijtfilm op zo 7 jan).

Kijk voor het complete overzicht en draaitijden op www.deleest.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen