Werken bij Boxspring-deals.nl!

Foto: Boxspring Deals

Wij zijn voor ons snel groeiende bedrijf opzoek naar diverse collega’s, jong en oud!

7 dagen per week leveren en verkopen wij boxsprings door geheel Nederland en België. We hebben in beide landen, de inwoners, nog niet geheel voorzien van een van onze boxsprings, dit is wel ons streven en hiervoor hebben wij nieuwe collega’s nodig!

Dus ben jij op zoek naar een (bij)baan met voldoende doorgroei mogelijkheden of juist de perfecte combi tussen school en werk dan heb jij, jouw nieuwe baan gevonden!

Wat zoeken we?

  • Bezorgers; Lijkt het je fantastisch om onze klanten blij te maken met een van onze prachtige boxsprings en zelf de vrijheid te hebben op de weg en ben je al 2 jaar in het bezit van je rijbewijs? (parttime, fulltime, weekendhulp)
  • Klantenservice medewerkers; Ben jij die commerciële tijger die klantgericht is en er een sport van maakt om alle chats zo snel mogelijk te beantwoorden, de klanten op de perfecte manier te adviseren bij hun aankoop en in staat om de dagelijkse bonussen binnen te slepen door jouw verkoop skills? (parttime, fulltime, weekendhulp, avondhulp, vanaf 17 jaar)
  • Magazijnmedewerkers; Ben jij het sporten in die warme sportscholen beu? Kom je krachten trainen in ons magazijn! (parttime, fulltime, weekendhulp, avondhulp, vanaf 16 jaar)

Is een van bovenstaande vacature je op het lijf geschreven, solliciteer dan direct! Mail je motivatie en wellicht je CV naar: [email protected]
Voor meer informatie bel: 06-22822268

Boxspring-deals.nl
Zanddonkweg 5
5144 NX Waalwijk

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden