Fysiotherapie Elegance biedt tal van specialismen, waaronder ook kinderfysiotherapie

Foto: Elegance

Kinderfysiotherapie is een specialisme gericht op het behandelen van alle kinderen in de leeftijd van 0 – 18 jaar met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen in bewegingsvaardigheden. Kinderfysiotherapeut Sanne Klerx behandelt binnen haar werk een breed scala van klachten en hulpvragen waaronder:

  • Kinderen die wat onhandig zijn in hun motoriek en daarom niet mee kunnen komen met de gymles of bij de sportvereniging
  • Fijnmotorische klachten zoals onleesbaar handschrift, pijn bij schrijven, moeite met tweehandige taken of het niet kunnen veterstrikken
  • Baby’s met voorkeurshouding, ontwikkelingsachterstand of problemen ontstaan voor of tijdens de geboorte
  • Kinderen met een syndroom of aangeboren pathologie
  • Sportblessures, hart- en longproblematiek, incontinentieklachten

Spelenderwijs en passend bij de belevingswereld van het kind wordt er behandelt. Vaak met oefeningen, spelletjes en leuke materialen. Behandeling van zuigelingen vindt altijd aan huis plaats.

Zou u graag meer informatie willen over kinderfysiotherapie, of vraagt u zich af of we iets voor u of uw kind zouden kunnen betekenen, neem dan gerust eens contact met ons op. Dit kan via [email protected], 0416-650700 of via 0611919425.

Elegance Fysiotherapie
Eerste Zeine 120
5144 AM Waalwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen