Bewaar je seizoenkaart na RKC Waalwijk – FC Eindhoven!

Foto: RKC Waalwijk Alexander de Peffer

Een belangrijke noot voor de RKC seizoenkaarthouders! Het is van belang dat men zijn of haar seizoenkaart ook na morgenavond bewaart. Dit is om meerdere redenen.

Zo kan men onder andere met de seizoenkaart op korte termijn kaarten kopen voor mogelijke play-offduels! Ook seizoenkaarthouders dienen voor de play-offs dus losse kaarten te bestellen, zij ontvangen echter wel een fikse korting. Hierover wordt na het definitief behalen van de play-offs meer bekend.

Tevens blijft het horecasaldo wat op de kaart staat geldig, waardoor deze nog steeds gebruikt kan worden, ook volgend seizoen. Als derde reden is het belangrijk om je seizoenkaart niet weg te gooien, omdat bij verlenging voor volgend seizoen dezelfde kaart gebruikt gaat worden als seizoenkaart.

Seizoenkaarthouders die verlengen ontvangen dus geen nieuwe kaart, maar nemen de huidige mee naar het nieuwe seizoen. Meer informatie over seizoenkaartverlenging wordt binnenkort gecommuniceerd, houd hiervoor de kanalen van RKc Waalwijk goed in de gaten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen