Van Ewijk en LMR advocaten gaan samen verder als TEN

Foto:

Vanaf 10 oktober 2018 is de advocatuur een kantoor rijker: TEN. Een korte en krachtige naam waar vertrouwde gezichten en jarenlange ervaring achter schuil gaan. Met kantoren in Oss, ‘s-Hertogenbosch en Waalwijk is TEN direct een belangrijke speler in de regio.

Volgens woordvoerder en advocaat Ward Welage is de fusie niet over een nacht ijs gegaan. “Voordat je zo’n stap zet moet je zeker weten dat je bij elkaar past. Daarbij hebben we niet alleen naar de rechtsgebieden en onze klanten gekeken, maar vooral ook naar de bedrijfscultuur. De omgang met klanten en de wijze waarop we zaken oplossen is leidend in wat we doen. Zowel op inhoud als qua karakter bleken we goed bij elkaar aan te sluiten. Door de krachten te bundelen zetten we een sterk advocatenkantoor neer in de regio waar we zeer betrokken bij zijn. TEN maakt ons groter en flexibeler. Dat is wat telt in deze tijd.”

Advocaten voor de goede zaak

TEN heeft bewust gekozen voor een onderscheidende uitstraling en een eenvoudige naam. “In plaats van een rij achternamen op de gevel houden wij de zaken liever toegankelijk. Dat is ook hoe we werken. Het wetboek en de vragen waar onze klanten mee aankloppen zijn vaak al gecompliceerd genoeg. Wij zijn er om effectief tot een oplossing te komen. Heel toepasselijk is onze nieuwe naam op de tiende van de tiende van kracht.” TEN gelooft niet in juridische rookgordijnen of procederen om het procederen. Liever werkt het kantoor prettig samen aan de oplossing die het beste werkt voor de klant. Strijden voor een goed resultaat, in welke situatie dan ook. TEN zet zich neer met de slogan ‘Advocaten voor de goede zaak’. Als onderdeel van The European Network, een internationaal netwerk van advocatenkantoren, bedient TEN haar klanten over de grens.

Zakelijk en particulier

Met een team van advocaten, mediators en curatoren bedient TEN een brede groep klanten. TEN is er voor alles wat mensen zakelijk en privé tegenkomen. Van procederen of bemiddeling bij een echtscheiding of arbeidsconflict tot het begeleiden van een fusie, incasso of het opstellen van waterdichte contracten. TEN heeft specialisten in huis op het gebied van onder andere
ondernemingsrecht, familie- en erfrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, incasso en mediation.

article
83675
Advocaten voor de goede zaak in drie gemeentes
Vanaf 10 oktober 2018 is de advocatuur een kantoor rijker: TEN. Een korte en krachtige
https://waalwijk.nieuws.nl/zakelijk/20181010/ewijk-en-lmr-advocaten-gaan-samen-als/
2018-10-10T10:44:21+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/10/10104139/ten.png
advocaten, TEN, van ewijk
Nieuws, Zakelijk