Brabants Oor-lezing: Meer kennis van uw gehoor

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Donderdagavond 25 oktober organiseert Brabant Oor een zogenoemde Brabants Oor-lezing in Waalwijk. Deze informatieavond gaat over onze oren, het gehoor en de nieuwste ontwikkelingen binnen de hoortoestellenwereld. Wilt u meer weten over uw oren? Dan mag u deze avond niet missen. Docent en audioloog Noor van Iersel en audiologisch trainer Noor Bremmers delen hun kennis graag met u.

Brabant Oor uit Waalwijk organiseert op 25 oktober aanstaande een informatieavond met twee gastspreeksters: Noor van Iersel, docente en audioloog aan Koninklijke Kentalis in Sint Michelsgestel, en productvisionair Noor Bremmers bij Veenhuis Medical Audio. Mevrouw van Iersel neemt u mee in de wereld van het horen. Terwijl mevrouw Bremmer vertelt over hoe hoortoestellen tegenwoordig ‘denken’ en hoe u wereldwijd, samen met andere slechthorenden dagelijks de gehoorproducten verbetert. Bovendien zal Alexander Vermeer, eigenaar van Brabant Oor, het woord doen. Kort voor de informatieavond bezoekt Alexander de internationale hoortoestellenbeurs in Hannover. Hij kan u dus direct bijpraten over de allernieuwste ontwikkelingen. Na afloop krijgt u de gelegenheid om de sprekers persoonlijk te spreken.

Beter verstaan

Het blijkt dat de meeste mensen maar weinig weten van hun oren en het horen. Zo is er een beeld dat hoortoestellen vaak ongebruikt in nachtkastjes liggen. Dit beeld ontstaat omdat we tevreden gebruikers van hoortoestellen niet horen. Tijdens de informatieavond hoort u hoe het oor werkt en wat er aan de hand is als het gehoor slecht is. Daarnaast vertellen we hoe de nieuwste hoortoestellen werken en hoe zij een goede en aangename oplossing kunnen bieden. Want als u begrijpt wat oren en horen met u doen, verstaat u ook meer en dat is wat Brabant Oor nastreeft.

Aanmelden

Al met al een zeer informatieve avond die u kosteloos kunt bijwonen. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden, want we hebben een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan in de winkel van Brabant Oor aan het Bloemenoordplein in Waalwijk of per email o.v.v. van uw naam en tel. nr. naar [email protected] Bellen mag ook 0416-778 660.

Oor-lezing

Datum Donderdag 25 oktober
Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur met koffie)
Locatie Bibliotheek Waalwijk, Wilhelminastraat 4a, Waalwijk.

article
83671
Brabants Oor-lezing: Meer kennis van uw gehoor
Donderdagavond 25 oktober organiseert Brabant Oor een zogenoemde Brabants Oor-lezing in Waalwijk. Deze informatieavond gaat
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20181010/brabants-oor-lezing-meer-kennis-gehoor/
2018-10-10T09:16:19+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2015/09/29195840/20150527_150243.jpg
gehoorapparaten, oorlezing, oren
Nieuws