Chronisch ziek en medicijngebruik

Anja Reijns
Foto:

Veel chronisch zieke mensen slikken daarvoor langdurig medicijnen. Sommige medicijnen hebben vervelende bijwerkingen maar kunnen niet gemist worden door de patiënt. Wist u dat ik u daarmee kan helpen. Door mijn invoelend vermogen en de energieën die ik daar door aan u kan geven worden de bijwerkingen van de medicijnen die u nodig heeft om te kunnen functioneren tot een minimum beperkt.

Ook na een operatie van bijvoorbeeld heup of knie etc. waarbij het bewegingsmechanisme weer optimaal op gang moet komen kan ik een steuntje in de rug zijn. Doormiddel van energie te sturen naar de plek van de operatie kan ik ervoor zorgen dat het lichaam die energie gebruikt om optimaal te herstellen en het bewegingsmechanisme sneller weer soepeler laten zijn.
Ook voorafgaand een operatie kan ik u tot steun zijn door een stuk rust te geven waardoor u gemakkelijker de operatie ondergaat en daar minder bijwerkingen van hebt zoals bv. misselijkheid.

Als u bijvoorbeeld een knie operatie moet ondergaan is het daarna erg belangrijk om de banden en de pezen weer soepel en goedwerkend te krijgen. Natuurlijk gaat u daarvoor naar een fysiotherapeut maar uit de praktijk is gebleken dat het samenwerken van de fysiotherapie en mijn therapie een sneller en een optimaler resultaat geeft.

Ook als u dus chronische pijn heeft aan uw bewegingsapparaat en niet geopereerd kunt worden om het te verhelpen kan ik u waarschijnlijk een stuk verlichting en souplesse bezorgen. Zoek vrijblijvend contact met ons en wij adviseren u graag.

Bij ernstige ziektes die gepaard gaan met veel stress kan ik u ook een stuk verlichten. Wat ik dan doe is uw hoofd een stuk leeg maken van de stress zodat u helder kunt denken als u bij een arts bent, en dus goed kunt verwoorden waar u last van heeft en waar u mee geholpen wilt worden. Zodat u zoveel mogelijk zelf de regie kunt houden. Ik maak u mentaal sterker en dat is een belangrijk geneesmiddel.

Anja Reijns


Voor meer informatie over Anja Reijns kunt u terecht op www.anjareijns.nl, mailen naar [email protected] of bellen naar 0416-769056.

Anja Reijns – Advies & Begeleidingsburo
Prof. de Savornin Lohmanpark 92b
5142 TM Waalwijk