Stemmen Waalwijk Ontmoet

Foto: Gemeente

Vanaf vandaag is het mogelijk om een stem uit te brengen op voorgedragen vrijwilligers, sporters of cultuurvertegenwoordigers. In totaal zijn 39 voordrachten ontvangen. Deze staan allemaal op www.waalwijk.nl/waalwijkontmoet.

Stemmen kan tot 3 oktober via de Facebookpagina van de gemeente Waalwijk. De winnaar(s) worden bekend gemaakt tijdens de feestavond ‘Waalwijk Ontmoet’ op zaterdag 6 oktober.

Er zijn zes categorieën: Beste Vrijwilligersprestatie Individueel, Beste Vrijwilligersprestatie Organisatie, Beste Sportprestatie Individueel, Beste Sportprestatie Team, Beste Cultuurprestatie Individueel en Beste Cultuurprestatie Groep.

Waalwijk Ontmoet

Waalwijk Ontmoet is zoals de naam al aangeeft een feest van samenzijn en elkaar ontmoeten in een gezellige omgeving. Dat gebeurt op 6 oktober van 19.30 tot 01.00 uur in het Mandemakers Stadion. Met optredens van de volgende artiesten: Henk Dissel, Ronnie Ruysdael, Coverband Hot Town, Troubadour Leo de Vlieger, Mood and Mellow, DJ Jarnoo. Uiteraard staat voor iedereen een hapje en een drankje klaar. Iedereen die een voordracht deed, kreeg automatisch toegangskaarten voor de feestavond. Dat geldt ook voor degenen die voorgedragen zijn.