Koopwoning van de week: Kerkstraat 84 Sprang-Capelle

Een vrijstaande woonboerderij gelegen aan een doorgaande weg in Sprang Capelle. Vraagprijs € 359.000,- k.k.

Begane grond:
Deze woonboerderij met achterhuis en koeienstal is gelegen op een kavel van 955 m² groot en biedt volop mogelijkheden. De entree is aan de voorzijde, via de hal met meterkasten loze trap is de woonkamer aan de voorzijde links gelegen met gaskachel en een ruime dichte keuken eveneens met gaskachel. Via een inpandige hal komt met bij een toilet, opkamer met daaronder een fraaie oude kelder en toegang tot een keuken met daarachter een tweede toilet, badkamer, slaapkamer en bijkeuken. Via de bijkeuken is de oude koeienstal te bereiken. De stal is nog voorzien van de oude stalinrichting en fraaie kap met riet aan de onderzijde en pannen gedekt.

De eerste verdieping, die te bereiken is via een vaste trap in de tweede keuken ruimte (achterhuis). Via de overloop waar de cv ketel is geplaatst zijn drie slaapkamers en de overloop is voorzien van veel bergruimte en gemakkelijk opnieuw in te delen.

Kortom: Een goed gelegen woonboerderij op een ruime kavel gelegen met volop mogelijkheden.

Algemeen:
Interesse gewekt? Kom snel een kijkje nemen in deze woonboerderij. Bel 0416 28 39 39 of mail [email protected]. Wij zijn u graag van dienst!

Woonkenners
Hoofdstraat 17
5171 DJ Kaatsheuvel

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden