Succesvol afvallen en op gewicht blijven met hét 1op1 dieet van Waalwijk

Foto: Commit to be fit

De knop is om: je gaat afvallen! Goed van je. Maar met alleen afvallen ben je er niet. Want als je niet fundamenteel iets verandert, dan verval je na je dieet weer in je oude eet- en leefgewoonten en zul je na verloop van tijd weer aankomen. De knop om echt te willen veranderen moet ook om.

Verandering

Een gezond gewicht is belangrijk. Maar minstens zo belangrijk is om je te realiseren waardoor je overgewicht hebt en wat je eraan kunt doen om dit in de toekomst te voorkomen. Je zult echt je oude eetpatroon onder de loep moeten nemen en dit aanpassen naar een gezond en verantwoord eetpatroon.

Weg met het JoJo effect

Veel mensen klagen dat ze na het volgen van een dieet weer zijn aangekomen en leggen de schuld neer bij ‘dat dieet’’ Ze zijn na verloop van tijd terug op hun oude gewicht of, erger nog, zwaarder dan ooit. Als je niets hebt veranderd in je oude eet- en leefpatroon dan is dit een bijna logisch gevolg. Hier geldt het oude gezegde ; als je doet wat je altijd deed , krijg je wat je altijd kreeg’. Kortom: Je zult echt aan het werk moeten om gezond en verantwoord te gaan eten en ervoor te zorgen dat beweging een vast onderdeel uitmaakt van je dag-/weekindeling. Oude gewoonten opzij zetten. Natuurlijk is dit niet altijd even makkelijk.

Het Stappenplan

Afslankpraktijk Commit to be fit hanteert het stappenplan van Cambridge Weight Plan. Met dit plan kom je los van je oude eetgewoonten, val je af en bouw je in stappen je voeding weer op naar een gezond eetpatroon.

Mag is dan nooit meer zondigen?

Natuurlijk wel! Tijdens je afvalrace leer je hoe je bewuste keuzes kunt maken. Nam je vroeger al het lekkers? Nu je alleen nog maar het allerlekkerst. Het leven is echt niet één groot dieet. Kies bewust en weet wat je eet!

Wil je meer informatie over afvallen onder begeleiding ? Ga dan naar www.committobefit.nl en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden