WALEUK Recreatie- & Speelboerderij zoekt vanwege uitbreiding verschillende activiteiten nieuwe collega’s

WALEUK Recreatie- & Speelboerderij, gelegen in de prachtige polder van Waalwijk, heeft een vacature voor jou! Vanwege de uitbreiding van verschillende activiteiten is WALEUK op zoek naar nieuwe collega’s om toe te voegen aan het gezellige en zelfstandige team.

Bij WALEUK Recreatie- & Speelboerderij met Horeca, gericht op zowel kampeerders als dagjesmensen, vind je buiten een boerderijterras met natuurspeeltuin, een midgetgolfbaan, een maisdoolhof en binnenkort ook een jeu de boulesbaan. Daarnaast biedt de SVR Fien & Teun Mini-Camping een geweldige ervaring in de natuur.

Binnen in onze accommodatie vind je een recreatie- & ontvangstruimte met speelhoek, een grote speelschuur met knutselhok en een ontvangstbalie met een professionele keuken. Op het gebied van eten en drinken hebben we een “boergondische” menukaart, waarop gerechten variëren van friet met kroket en pannenkoeken tot barbecue en buffet.

Bovendien organiseren we diverse uitjes en feestjes, zoals familiereünies, (kinder)verjaardagen, jubilea, babyshowers, vrijgezellenfeesten, activiteiten voor sport- of vriendenclubs, verenigingen, BSO’s en schoolreisjes.

Als je geïnteresseerd bent om bij WALEUK te komen werken, wacht dan niet langer en neem contact op met Esther van Gardingen via e-mail of WhatsApp om kennis te maken en meer informatie te krijgen. We kijken uit naar je reactie!

Mailadres: [email protected] of telefoonnummer 06-20710292 bij G.G. 0416-391394

Voor meer informatie over deze Recreatie- & Speelboerderij zie WWW.WALEUK.NL

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen